25 augusti 2015

Uppdatering!

Det blev visst en lite längre bloggpaus än jag hade tänkt och tänkte så småningom komma tillbaka. Jag har nu bott i lägenheten i lite över två månader och börjar känna mig smått hemmastadd, men jag drömmer fortfarande om att köpa en egen lägenhet och inte bo på hyra. Älskar mina nya bokhyllor eftersom jag faktiskt har rum för dem nu och kan se på mina böcker utan att några möbler står i vägen. Fast jag skulle behöva en till smal bokhylla för mina svenska böcker som fortfarande är hemma i mitt gamla rum, men det finns inte riktigt rum för den, än.

En del av bokhyllorna.


Under bloggpausen lyckades jag börja med två av mina mål och som jag hoppas kunna fortsätta med under resten av året:
 - avsluta så många serier som möjligt och läsa enbart mina egna böcker från bokhyllan > jag har avslutat två serier hittills och planerar på att avsluta 10-13 serier till innan året är slut. Det hoppas jag på i alla fall, men får se hur det går med min lästakt. Vill kunna påbörja andra serier som bara står och väntar.

- inte köpa några böcker alls tills jag har bättre kontroll över mina böcker och ekonomin > under juni och juli lyckades jag hålla mig, men nu i augusti så råkade jag köpa några böcker och det lär inte bli lätt att hålla sig nu när det kommer en så massa bra och intressanta böcker ut under hösten. Ett inlägg om det kommer senare. Hur skall jag lyckas?! Men jag ska försöka några månader till och kanske köpa mig en rejäl bokjulklapp istället?

Jag har bestämt mig för att ta det lite lugnare med bloggen istället för att försöka proppa bloggen med ett inlägg varje dag som jag haft som mål tidigare. Men det kommer åtminstone att bli 2-3 inlägg i veckan. Recensioner och alla recensionsexemplar jag fått är också något som jag ska ta tag i nu under hösten och vintern.

Hoppas ni alla har haft det bra under sommaren och njuter av den sista sommarvärmen (här i södra Finland är det ännu ganska varmt) innan hösten kommer! Har ni läst någon riktigt bra bok under sommaren? Tipsa gärna! :)

6 kommentarer:

 1. Vad kul att du är tillbaka, och wow, vilka fina bokhyllor. Kanske en bookshelf tour nån dag? :P Bästa boken jag läste i sommar var Deceptive av Emily Lloyd-Jones, men rekommenderar också I Hunt Killers av Barry Lyga och Falling into Place av Amy Zhang. Och typ 20 stycken till.. :) Vilken var din favoritbok under sommaren?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Jag har funderat lite på en bookshelf tour ;D Åh, Falling into Place har jag velat läsa en tid nu. Min är nog Ignite Me :)

   Radera
 2. Kul att du är tillbaka! :) Och håller med föregående talare, bookshelf tour :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ja, då ska det bli en bookshelf tour någon dag ;D

   Radera
 3. Jättefina bokhyllor och kul att det går bra med målen! :)

  SvaraRadera