12 mars 2013

Nytt i bokhyllan - Bokpaket #1

Idag fick jag äntligen hämta hem paketet från Adlibris :D Jag är så excited, glad och ser verkligen fram emot att läsa dessa. CDON skickade ut mitt paket idag så den borde komma snart. Men för att jag ska få tid att läsa mina egna böcker så måste jag verkligen, verkligen (!) ha lån- och reserveringsförbud på biblioteksböcker nu. Organisera om i bokhyllan måste jag också göra snart då mina böcker inte riktigt ryms fast jag egentligen inte har så mycket böcker.

Men nu över till det viktigaste, böckerna som kom i paketet :D

48ymbait

Hex Hall. Köpte första boken för att se vad jag gillar. Om jag gillar den så kommer jag köpa de två sista böckerna, Demonglass och Spell bound inom kort.

Soulscreamers volym 1 och volym 2 med de 4 första böckerna + 2 mellanböcker. Ser såå fram emot att påbörja denna serie. När volym 3 kommer ut så ska jag köpa den och bok 7. Fast nu vet jag inte ännu om det kommer en volym 4 med ett par mellanböcker till? Skulle vara trevligt med en sådan nyhet innan man köper bok 7 ;)

Unspoken. När Anna på boktycke skrev en recension på boken så tänkte jag att denna måste jag beställa genast då den verkar vara en bok i min smak.

The Darkest Minds. Har bara läst bra recensioner om den, så ser verkligen fram emot att läsa den.

9 kommentarer:

 1. så många bra böcker! Vill själv ha Hex Hall så mycket! :D

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du kommer att gilla unspoken! :D

  SvaraRadera
 3. Ja, jag är glad att jag äntligen kan ha dem i min bokhylla efter att ha sett andra bokbloggare ha en massa bra böcker i sina bokhyllor. Hoppas du får Hex Hall snart :D

  SvaraRadera
 4. Det tror jag att jag kommer att göra :D Omslaget är så fint nu när man har själva boken i handen.

  SvaraRadera
 5. Många bra böcker! Hex Hall och The Darkest Minds tillhör mina favoriter, hoppas du gillar dem. :)

  SvaraRadera
 6. Å va avundsjuk jag blir! Hex hall och Unspoken skulle gärna få flytta in i min bokhylla också :)

  SvaraRadera
 7. Härliga böcker, hoppas de är bra! Har Hex Hall stående här hemma oläst och Soul Screamers-serien är jag otroligt nyfiken på.

  SV: Det är det ja! Tack för att du sa till - det är åtgärdat nu :)

  SvaraRadera
 8. Ja, det hoppas jag med :) Måste ta och börja läsa dem snart, men så svårt att välja vilken man ska börja läsa när jag beställde så mycket böcker till födelsedagen haha :)

  SvaraRadera
 9. Hoppas de får flytta in i din bokhylla snart :)

  SvaraRadera