29 mars 2013

Nytt i bokhyllan (5) - bokpaket #2

Jag hade tänkt sätta resten av böckerna jag köpt i ett inlägg, men tror jag delar upp den i tre delar då det fortfarande finns en bok som är på väg. Så här kommer andra delen. Böcker från CDON (som jag fick dagen efter att jag postat upp Bokpaketet #1) och Suomalainen kirjakauppa.

ljkum9n9

Blodsmagi av Tessa Gratton. Jag hade egentligen tänkt låna boken från biblioteket men när alla hyllat den fina ryggen så var jag bara tvungen att köpa den. Men köpte ju den inte bara för ryggens skull, utan för att jag är nyfiken på den också ;)

Night School och Night School Legacy av C.J Daugherty. Jag hade ju lånat den finska översättningen av Night School från biblioteket, men jag kände att jag aldrig kom in i den när jag försökte läsa och orkade inte förnya den hela tiden. Jag har ofta svårt att komma in i böcker som är skrivna på finska så jag köpte bok 1 och 2 på engelska i bokhandeln här istället för jag är ganska nyfiken på den så jag hoppas de är värt pengarna. Lite av ett impulsköp kanske.

The Selection av Kiera Cass. Beställde då jag blev väldigt nyfiken både på handlingen och bokbloggar som jag läser har gillat den så ser verkligen fram emot att läsa den.

The Body Finder och Desires of the Dead av Kimberly Derting. Den här serien har jag varit nyfiken på väldigt länge och beställde de två första böckerna. Jag hoppas de är bra.

Angelfall av Susan Ee. Jag såg ett par bloggar som gav 5 stjärnor till den så jag tänkte why not, ska beställde hem den. Handlingen låter intressant med.

Och sist men inte minst: The Infernal Devices
Clockwork Angel, Clockwork Prince och Clockwork Princess. Jag "förhands"beställde boxen någon vecka innan den släpptes från bokhandeln här och fick hem den en vecka senare. Nåja, men jag är i alla fall väldigt glad och sååå nyfiken på serien. Jag hoppas verkligen jag kommer älska den lika mycket som andra har gjort. En bok hade en repa på omslaget och en annan bok hade något konstigt kladd på sig (känns som rester av sådan prislappstejp? fast tror nog inte det), men det får vara. Jag är inte så petnoga med sådant fastän man skulle vilja ha böckerna i toppskick, speciellt när de är inplastade i en box? ;D Och j*vlar vad fina omslagen är jämfört när man bara ser dem på bild.

Fast nu funderar jag om jag borde beställa hem The Mortal Instruments boxen innan jag påbörjar TID helt och hållet? Jag har läst att man helst ska läsa TMI och TID i en viss ordning för att få det mesta utav dem. Ska fundera på det lite ännu.

Nu är det ju också långhelg, så jag hade planerat att bara läsa, läsa, läsa under dessa fyra dagar så jag får undan alla bibliotekslån. Jag har tre+den jag läser nu kvar innan jag vill börja med mina egna böcker. Och så har jag det sista stora projektet/uppgiften i kursen nu innan den är över så jag tror jag varvar mellan att läsa och jobba på uppgiften. Att organisera i bokhyllan ska jag också ta itu med.

4 kommentarer:

 1. Härligt med nya böcker! Jag älskar The Selection och The Infernal Devices, Clockwork Princess är en av de bästa böcker jag någonsin läst. Hoppas du gillar dem! :)

  SvaraRadera
 2. Jag har bara sett bra om Clockwork Princess så längtar verkligen att börja läsa serien :)

  SvaraRadera
 3. Vad kul med massa nytt att läsa!

  SvaraRadera
 4. Ja, det är det verkligen. Lite svårt att välja vilken bok man ska börja läsa :)

  SvaraRadera