31 december 2014

Engelska böcker jag ser fram emot - 2015 del 1: nya serier & stand-alones

Precis som med 2014 så ges det under 2015 ut en hel del böcker som jag vill läsa. Den här delen består av böcker som ges ut på engelska, både nya serier och stand-alones. Jag försökte minska på antalet böcker, men det finns alltför många som jag vill läsa.. För att inte göra inlägget alltför långt så kommer jag att sätta ihop en del två med fortsättningar på pågående serier som jag antingen påbörjat eller inte ens börjat läsa än (men kommer att läsa) för uppenbarligen är jag väldigt taggad på att få läsa dem också. Märker nu att jag inte har någon koll på engelska vuxenböcker som ges ut..

Om ni klickar på omslagen så kommer ni till bokens goodreads sida.

Till sist så hoppas jag också att det kommer en bind-up bok med novellerna för Tales from Shadowhunter Academy av Cassandra Clare och övriga författare (som de gjorde med The Bane Chronicles).

6 kommentarer:

 1. Det kommer nästan för många böcker som jag är intresserad av nästa år. Det där omslaget till When My Heart Was Wicked är helt fantastiskt dock, jag vill ha boken enbart för omslagets skull.. <3 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med att det är lite för många böcker. En del kommer vara sådana som jag sist och slutligen säkert inte kommer att läsa ens, men i alla fall har man att välja mellan ^^ Och ja, håller med om att When My Heart Was Wicked är en coverbuy :)

   Radera
 2. Ohhh här hittade jag en hel del jag är intresserad av.

  SvaraRadera
 3. Ser ut att vara en hel del intressanta böcker med fina omslag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man dras ju lite till böcker med fint omslag :)

   Radera