7 februari 2016

Nytt i bokhyllan - JanuariJag kunde bara inte låta bli att köpa de här storpocket utgåvorna av Kate Mortons böcker; Dimmornas lek, Den glömda trädgården, I det förflutna och En välbevarad hemlighet. De är så otroligt fina!

 

Tusen tack till Modernista för recensionsexemplaret av Vem som helst utom Ivy Pocket! Jag ser verkligen fram emot att läsa denna! :D

11 kommentarer:

 1. Kate Morton böckerna var riktigt snygga!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur! Blir alltid så glad med snygga och matchande böcker :)

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det mailade trollformulären, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt kl. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Oh, Kate Morton böckerna är ju jättesnygga. Och Ivy Pocket också, så klart. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de står riktigt snygga i hyllan :)

   Radera
 3. Älskar de där utgåvorna av Mortons böcker :)

  SvaraRadera
 4. Vilka otroligt vackra böcker. :)

  SvaraRadera
 5. Läser En välbevarad hemlighet av Kate Morton just nu. Väldigt bra! PS, vilken fin header du har här på bloggen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, måste nog läsa någon Morton bok snart. Tack, tänkte bara ha den tillfälligt tills jag orkar göra något nytt, men gillar enkelheten i den :)

   Radera