23 november 2013

"Fredags"enkät och uppdatering

Det har varit väldigt tyst här sedan början på november, men av samma orsaker som innan så har det inte riktigt funnits tid eller ork. Ibland så funderar jag bara på att sluta med bloggen, men av någon anledning så går det inte. Jag har några inlägg planerade tills imorgon och under nästa vecka. Bland annat så kommer det upp en recension, en bookhaul sen senast och så tänkte jag äntligen ta tag i och visa mina böcker. Jag har även en hel hög med olästa recensionsexemplar, så någon bokskål för dem kommer jag antagligen att fixa för jag kan inte bestämma mig vilken av dem jag vill börja läsa först. Så är det när man har många bra och intressanta böcker som väntar på sin tur ;)

Jag hittade en liten enkät hos Underbara böcker. Det finns tydligen en kort  (5 frågor) och en längre (10 frågor), men jag tar den kortare idag.
1. Vilken bok läste du senast?

Just nu håller jag på att läsa Gränsen av Riikka Pulkkinen. Innan den så läste jag Mayas dagbok.


2. Vilken bok ska du börja på härnäst?

Jag har faktiskt ingen aning om vilken bok jag kommer att läsa efter Gränsen. Det blir högst antagligen någon av recensionsexemplaren med hjälp av bokskålen.


3. Har du något boklängt för tillfället? Dvs är det någon speciell bok du ser fram emot som inte kommit ut än?

Nja, inte direkt. De som jag ser fram emot är andra delar i en serie där jag inte har läst första boken än. Lite knasigt eller när jag inte ens vet om jag kommer att gilla första boken? Men jag har inte direkt en viss bok som jag verkligen längtar efter just nu.


4. Är det övervägande manliga eller kvinnliga författare i din bokhylla?

Jag tror nog faktiskt att det är mer kvinnliga författare i bokhyllan.


5. Hur väljer du vilka böcker du vill läsa? Ex omslag, tips från vänner, recensioner, topplistor, bloggar osv?

Det är nog genom goodreads, bokbloggar, omslag, ibland booktubers. Recensioner och topplistor kan också spela en roll.

1 kommentar:

  1. Nej, nej, bort med alla sluta-blogga-tankar. Ta ingen stress, blogga då du har något att säga. Alla är inte superbloggare (allra minst jag) med flera inslag per dag. Vi finns här och väntar på följande inslag. Enkäter är alltid bra :)

    SvaraRadera