16 september 2014

Harlequins författartävling 2014

http://www.harlequin.se/forfattartavling-2014.html

Tidigare har Harlequin varit stängt för svenska författare, men som ni ser ovan så letar Harlequin i Sverige efter feel-good berättelser av deras första svenska författare! Om du eller någon du känner har författardrömmar så delta i deras författartävling för chansen att vinna och bli erbjuden ett bokkontrakt!

Första kapitlet på max 5000 ord och en synopsis på 100 ord (som förmedlar berättelsens detaljer såsom genre, handling, karaktärer, konflikter och miljö) ska skickas in till tavling@harlequin.se. Glöm inte att skriva FÖRFATTARTÄVLING i ämnesraden. Deadlinen är 10/10 (10 oktober)!
Endast ett bidrag per person!
Behöver eller vill man ha lite extra coaching och råd innan man skickar in sitt bidrag finns det möjlighet att boka tid för konsultation med redaktörer på plats i förlagets monter (B0:10) på bokmässan i Göteborg 25-28 september. Först till kvarn som gäller.


Därefter väljer Harlequin ut de 25 bästa bidragen varav författarna sedan får skicka in deras fulla manuskript. Utav dessa 25 väljs de fem bästa och läsarna får sedan rösta fram sin favorit på harlequin.se.

För mer detaljerad information, regler och viktiga datum 
att hålla reda på, se HÄR

Stort lycka till, till alla som deltar!
_____________
Harlequin är den internationellt ledande utgivaren av Romance och ett av världens största bokförlag med kvinnor som främsta målgrupp. Förlaget, med huvudkontor i Toronto publicerar över 110 titlar per månad på 34 språk på 6 kontinenter. Harlequin har mer än 1000 anställda över hela världen varav 26 personer på det nordiska huvudkontoret i Stockholm. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar