29 september 2014

Skräckläs 2014

Snart är oktober här och det börjar bli mörkt och lite ruskigt ute. Såhär passligt till hösten och halloween har Nelly på Nellons bokblogg även det här året dragit igång ett lästema: Skräckläs. Den pågår under oktober och november och tanken är att man ska läsa rysare, hurdana får man välja själv. Du kan läsa mer om Skräckläs 2014 här (anmäl dig gärna!) eller här om förra årets Skräckläs 2013.

Jag har gått igenom mina böcker här hemma och här är en hög med lite böcker som jag tänkte läsa, och jag hoppas de ger lite kalla kårar under läsningen. Jag hinner kanske inte läsa alla, men en del ska jag hinna med. Och jag är verkligen taggad på att läsa dessa, några av dem har stått hur länge som helst i hyllan! Är det någon av dessa som ni tycker att jag verkligen borde ta och läsa?Böckerna är:
The Girl With All the Gifts av M.R. Carey
The Glass Casket av McCormick Templeman
Between the Devil and the Deep Blue Sea av April Genevieve Tucholke
Another Little Piece av Kate Karyus Quinn
The Shining Girls av Lauren Beukes
Barnflickan av Hanna von Corswan
By These Ten Bones av Clare B. Dunkle
Anna Dressed in Blood av Kendare Blake
The Unbecoming of Mara Dyer av Michelle Hodkin
In the Shadow of Blackbirds av Cat Winters

Första oktober börjar det, är det någon annan som hänger med i Skräckläs 2014?6 kommentarer:

 1. Jag tycker att du ska läsa The Glass Casket eftersom jag är väldigt nyfiken på den, men vill gärna se en recension innan jag bestämmer mig. ;) I övrigt så rekommenderar jag gärna Mara Dyer, In the Shadow of Blackbirds, Another Little Piece, Anna Dressed In Blood, och The Girl With All the Gifts. Även Between the Devil and the Deep Blue Sea är ganska läskig och ganska bra, trots att det dröjde innan jag fastnade för den. :) Hoppas du får några lästa, och att du gillar dem! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, okej, ska se till att få den läst också ;) Tack för rekommendationerna, ska ha dessa i åtanke när jag börjar läsa de här :)

   Radera
 2. The Unbecoming of Mara Dyer är hur bra som helst, så den borde du verkligen läsa! Anna dressed in blood av mig rysningar i början, men tyckte det avtog efter ett tag, rätt bra ändå ^^

  Önskar jag också hade några lite läsligare olästa böcker hemma, nu är ju som sagt perfekta tiden för det! Hoppas du tycker om böckerna du läser ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hört väldigt bra saker om Mara Dyer, så den kommer jag definitivt läsa under den här tiden ^^

   Jag trodde inte jag hade så många, men när jag väl började titta bland mina böcker så kom det upp ganska många x) Hoppas du hittar några läskiga böcker att läsa nu i höst :)

   Radera
 3. The unbecoming of Mara Dyer är huuuur bra som helst!
  Jag vill läsa In the Shadow of Blackbirds av Cat Winters den verkar himla spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hört det, att Mara Dyer är hur bra som helst. Måste verkligen ta och läsa den snart, som första bok i skräckläs kanske :)
   Ja, den verkar väldigt spännande och jag såg dessutom att den innehåller svartvita bilder! Måste läsas snart även den! :)

   Radera