7 december 2013

Dags för julbokbeställning

Jag har nu under ett par veckor kollat upp vilka böcker som kommer ingå i min (stora) julbokbeställning och gjorde en första beställning på amazon.co.uk idag. Det kommer bli några fortsättningar, en serie och ett par standalones fast nu såg jag att de inte är standalones utan första boken i en serie eller nåt.. Men i alla fall så ser jag verkligen fram emot att få dessa. Ni som beställer vet hur det känns när man just lämnat in en beställning och väntar på att få hem paketet med alla böckerna i! :D

amazon

Jag kommer även beställa från adlibris och CDON om någon vecka, så det kommer bli en ganska stor mängd med böcker. Det finns alldeles för många böcker som man vill läsa/ha, så det blir en hel del små bokköp under året och större bokbeställningar vid speciella tillfällen som födelsedag, sommar och jul.

Ska ni göra eller har ni gjort någon julbeställning, kanske som en julklapp till er?

6 kommentarer:

 1. Jag kommer som vanligt beställa några böcker från amerikanska Amazon men har kommit fram till att det är smartast att skicka iväg den beställningen efter jul, men det får ändå räknas som en julklapp till mig själv. Har beställningen redo så jag vet iaf vilka böcker det blir :)

  SvaraRadera
 2. Jag kommer beställa lite böcker efter jul, mer bestämt de som jag inte fick av familjen ;)

  SvaraRadera
 3. Jag önskar mig nästan bara böcker i julklapp, så det blir ingen egen beställning för mig. Men kanske en för att fira in det nya året? ;)

  SvaraRadera
 4. Ja, det är nog säkert ganska smart att göra en beställning efter jul ändå x)

  SvaraRadera
 5. Det är ju bra om det går till så ;) Min familj brukar inte vara så intresserade av att köpa böcker till mig så jag får köpa alla själv (fast de tycker jag redan har tillräckligt med böcker) :D

  SvaraRadera
 6. Ja, varför inte nyårsbeställning ;) Min familj brukar inte köpa böcker åt mig så jag får köpa själv xD

  SvaraRadera