7 oktober 2014

Läst i september + Oktober TBR

September sammanfattning


The Iron Queen (The Iron Fey #3) av Julie Kagawa
Summer's Crossing (The Iron Fey #3.5) av Julie Kagawa
The Iron Knight (The Iron Fey #4) av Julie Kagawa
Iron's Prophecy (The Iron Fey #4.5) av Julie Kagawa
Four (Divergent #0.1-0.4) av Veronica Roth
Beautiful Creatures - Svåra val, magiska hemligheter (Caster Chronicles #2) av Kami Garcia och Margaret Stohl
Vassa föremål av Gillian Flynn

Sammanlagt: 7
Antal böcker: 5
Antal mellanböcker/noveller: 2
Antal seriealbum: 0

Månadens favoritbok: -

Sammanfattning: Ingen av böckerna stod riktigt ut i september eller hamnade på min favoritlista (jämfört med augusti då jag läste så många bra böcker), men några böcker som jag ändå gillade är Vassa föremål, Four och andra boken i Beautiful Creatures serien. Dessutom är jag glad att jag äntligen fick Iron Fey böckerna lästa. Tyvärr så föll jag inte riktigt för serien som jag trodde att jag skulle göra, men som helhet är det ändå en bra serie.

Oktober TBR

I oktober tänkte jag fortsätta med böckerna som jag inte hann läsa i september, nämligen tredje boken i Beautiful Creatures serien och Spökstaden. Utöver de två så tänkte jag delta i Skräckläs 2014 och en del av de här böckerna som är nämnda i Skräckläs 2014 inlägget hade jag tänkt hinna läsa. 

2 kommentarer:

  1. Beautiful Creatures är jag nyfiken på. Gillar Kagawas vampyrserie så har ju förhoppningar på Iron-serien, men borde kanske sänka dem...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har väldigt höga förhoppningar på Kagawas vampyrserie fastän jag inte gillade Iron Fey serien så mycket. Men det betyder ju inte att den är dålig, för alla andra tycks ju älska den. Hoppas du kommer gilla den i alla fall :)

      Radera