15 april 2015

Nytt i bokhyllan: februari del 2, mars

Tänkte jag skulle visa upp de några få böckerna som jag inte visade upp i februari och högen med böckerna som tillkommit under mars. Mitt projekt med att köpa mindre böcker per månad har väl gått helt okej ändå med tanke på alla böcker som jag tvingade mig själv från att avstå att köpa för tillfället. Det var ju bokrea i februari och då måste man ju bara köpa några böcker ;) Mars är min födelsedagsmånad vilket gjorde att det blev en liten hög med böcker för det också, men annars har jag lyckats hålla mig.

FEBRUARI DEL 2


Först är några böcker som jag inte visade i februari inlägget eftersom de kom efteråt. Den lille prinsen av Antoine de Saint-Exupéry är ett recensionsexemplar från Modernista, Zarités frihet av Isabel Allende och Señor Peregrino av Cecilia Samartin är ett bokbyte med Bellas Bokblogg.


 MARS


Fyra böcker som jag köpte från bokrean. Jag märkte efteråt att alla böcker jag köpte har ganska mörka teman..
Mörka platser av Gillian Flynn, Inga kelgrisar, inga styvbarn av Cia Sigesgård, Intervju med en seriemördare av Kalle Segerbäck och Lenas dagbok av Lena Muchina.


Tre böcker som jag fått. The Swan Gondola av Timothy Schaffert är den andra boken som jag fick från The Willoughby Book Club, Den röda pyramiden (Kanekrönikan #1) av Rick Riordan och Den unga eliten (Den unga eliten #1) av Marie Lu är recensionsexemplar från Modernista, tack så mycket! Jag är väldigt taggad på att få läsa Den röda pyramiden, men Den unga eliten har jag redan på engelska så jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu.. Måste lära mig att vänta med att köpa böcker på engelska eftersom speciellt Modernista nu kommer ut med en massa bra ungdomsböcker som jag vill läsa (men redan har köpt på engelska >.<)!


Jag funderade länge vilka böcker jag skulle köpa till min födelsedag och till sist bestämde jag mig för de här utgåvorna av Jane Austens böcker. Tycker omslagen är så fina! Det är då alltså böckerna Sense and Sensibility, Emma, Northanger Abbey, Persuasion, Mansfield Park och Pride and Prejudice av Jane Austen.


I mars blev det +13 böcker. Tanken med mitt köp-läs projekt är att jag ska läsa åtminstone en del av dem inom 2 månader, men får se hur det går. Är det någon av dessa böcker som ni tycker jag absolut måste ta itu med snarast?

9 kommentarer:

 1. Inga kelgrisar, inga styvbarn är så bra! Hemsk men bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot att påbörja läsa den. Har ingen aning vad den handlar om egentligen, men kanske bättre så? x)

   Radera
 2. Åh så många fina böcker! Den enda jag har läst är den unga eliten som var superbra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste ta och läsa den snart då :)

   Radera
 3. Jag har taggat dig i Liebster award på min blogg!

  SvaraRadera
 4. Vad många fina böcker! :) Jag har nominerat dig här: http://inutienbok.blogg.se/2015/april/liebster-award-3.html

  SvaraRadera
 5. Gud vilka fina Jane Austen-utgåvor! Ser helt fantastiska ut!

  SvaraRadera