7 juli 2013

Nytt i bokhyllan #12 - Sommarbeställning del 2

Här är andra delen av sommarbeställningen som kom under veckan från adlibris, cdon och book depository. Nu kommer jag inte köpa några fler böcker fören riktigt i slutet på året, förutom senare i juli då jag har tre böcker som jag bara måste ha då. Jag kommer att få några förhandsbeställda böcker och recensionsexemplar under andra halva av året så de räknas inte med. Måste.sluta.köpa.böcker!

20130707_133922

The Bronze Horseman, Tatiana and Alexander och The Summer Garden (The Bronze Horseman #1-3) av Paullina Simmons
Ända sedan jag såg omslaget till The Bronze Horseman så ville jag läsa boken. Själva handlingen låter väldigt intressant också så jag ser fram emot att läsa den här serien. Jag insåg inte fören för ett par veckor sedan att det faktiskt fanns matchande omslag så egentligen blev det lite av ett impulsköp. Vad som skrämmer mig lite är att alla tre är tegelstenar på över 500 och 700-800 sidor, men det ska nog gå.

The Edge of Never (The Edge of Never #1) av J.A. Redmerski
Tidigare under året hade jag planerat att köpa The Edge of Never, men när jag väl skulle beställa så var det slutsålt. Sadface blev man ju, men så överlycklig när jag såg att den skulle tryckas upp på nytt och komma under sommaren. Yay! Jag läste hennes senaste bok Killing Sarai under veckan som jag totalälskade och hoppas jag kommer älska denna med.

Black City (Black City #1) av Elizabeth Richards
En till vampyrbok under denna sommarbeställning. Jag har varit rätt så nyfiken på denna så den hamnade med. Jag hoppas den inte gör mig besviken. Omslaget är så himla snyggt med en ros som splittrar sig till glas(?).

Unearthly (Unearthly #1) av Cynthia Hand
Egentligen hade jag från början inte alls tänkt läsa den här serien, men när jag såg på någon booktube video hur snygga omslagen var så var jag bara tvungen att skaffa den. Dessutom så har den ju fått bra betyg också så den kommer oavsett att sitta fint i hyllan (jag har redan bestämt mig för att köpa hem 2an och 3an i vinterbeställningen).

The Last Echo (The Body Finder #3) av Kimberly Derting
Jag har de två första böckerna hemma, men än så länge bara läst den första som jag gillade. Som tur kommer den fjärde boken i paperback (i matchande omslag) någon gång under nästa år så har lite tid kvar att läsa tvåan och trean.

The Summer I Became a Nerd av Leah Rae Miller
En must-have sommarbok, no more words needed! Den här bara måste jag hinna läsa i sommar.

8 kommentarer:

 1. The Bronze Horseman har jag hört så otroligt mycket bra om, tyvärr brukar jag och historiska böcker inte vara "the perfect match" så det har inte blivit att jag köpt den.
  Det du skrev om The Edge of Never hade lika gärna kunnat vara jag som skrivit, så nu ska jag ta och beställa den så det inte händer samma igen...

  SvaraRadera
 2. Vad många intressanta böcker! Omslaget till The Edge of Never är bara så snyggt. Älskar titeln också!

  SvaraRadera
 3. Ja, precis. Ville inte missa boken denna gång så beställde den direkt :)

  SvaraRadera
 4. Ja, The Edge of Never är snygg/fin på många sätt. Den var bara tjockare än jag trodde den skulle vara x)

  SvaraRadera
 5. Åh jag vill verkligen läsa The Bronze Horseman, ska bli kul att se vad du tycker! :)

  SvaraRadera
 6. Ja verkligen fint omslag till The Bronze Horseman, nu blev jag nyfiken :)

  SvaraRadera
 7. Jag ska ta och försöka läsa den innan året är slut i alla fall :D

  SvaraRadera
 8. Ja,verkligen :) Jag ska försöka ta och läsa den innan året är slut x)

  SvaraRadera