12 februari 2015

Bokklubbspaket och tre efterlängtade böcker

Jag har länge velat vara med i någon bokklubb och när jag läste om The Willoughby Book ClubLizas blogg blev jag genast väldigt sugen på åtminstone en tre månaders prenumeration att börjas med.


The Willoughby Book Club är en bokklubb där de varje månad skickar en bok som är personligen vald för just dig - utifrån ens favoritgenre, författare och/eller böcker. Man kan välja mellan en 3, 6 eller en 12-månaders prenumeration. Läs mer om de olika bokklubbarna här.

I tisdags fick jag hem mitt första paket och det var väldigt spännande att se vilken bok de hade valt åt mig och om de hade lyckats med att välja en bok som jag skulle kunna tänkas gilla. Boken var fint paketerad i lila papper och med paketet fick jag även en liten pins och ett bokmärke. Boken som jag fick är The Gargoyle av Andrew Davidson. Jag har inte hört om den tidigare, men efter att ha läst blurbsen och det här på baksidan blev jag definitivt nyfiken.
"A young man is fighting for his life.
Into his room walks a bewitching woman who believes she can save him.
Their journey will have you believing in the impossible.
"
 
Jag har inte läst desto vidare vad den egentligen handlar om och jag vill lämna det så tills jag läser den.

Är definitivt nöjd med första månadens bok och jag ser redan fram emot paketet som kommer i mars!Sedan är det tre väldigt efterlängtade böcker som jag inte kunde låta bli att förhandsbeställa. The Mime Order av Samantha Shannon är den andra boken i The Bone Season serien. Jag läste första boken på svenska (Drömgångare) 2013 och den hamnade på min favoritlista så hoppas andra boken är lika bra. The Rise av Julie Plec, åh Klaus Klaus, no need to say more ♥ och sist är Red Queen av Victoria Aveyard, en ny trilogi som jag är väldigt nyfiken på.


11 kommentarer:

 1. Jag ÄLSKADE gargoylen!! Så bra! Konstig, men bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att höra! Ska försöka ta och läsa den så fort som möjligt.

   Radera
 2. Så nyfiken på den där bokklubben! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker du borde testa den om du har möjlighet till det :)

   Radera
 3. Verkar vara så himla mysig bokklubb. Ska nog fundera på om det inte är värt att testa :) Så fint med små paket också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag älskar att boken är paketerad i papper så att man inte genast ser vilken bok det är när man öppnar paffpaketet :) Tycker definitivt att du kunde testa den om du har möjligt :)

   Radera
 4. Jag är också grymt nyfiken på Red Queen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försöker att inte ha alltför höga förväntningar, men jag tror den kommer vara riktigt bra :)

   Radera
 5. Måste nog säga att jag delar din kärlek för klaus !! ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yay! :D Han är bara så.. ja, jag vet inte ♥

   Radera
 6. Hade oxå tänkt att vara med i The Willoughby Book Club, det verkar vara en sådan mysig bokklubb :) Synd bara att det inte finns något liknande i Sverige!

  SvaraRadera