13 februari 2015

[Omslag] Six of Crows | Ice Like Fire | End of Days | Storm

Jag läste Shadow and Bone av Leigh Bardugo förra året och älskade den. Jag har ännu Siege and Storm och Ruin and Rising kvar att läsa, men jag är ändå väldigt väldigt exalterad över Six of Crows som är den första boken i Bardugos nya duologi, The Dregs, som även spelar i Grisha världen.

Jag har inte läst hela handlingen och tänker vänta tills 6 oktober för det. Längtar!


Ketterdam: a bustling hub of international trade where anything can be had for the right price—and no one knows that better than criminal prodigy Kaz Brekker. Kaz is offered a chance at a deadly heist that could make him rich beyond his wildest dreams. But he can't pull it off alone...

A convict with a thirst for revenge.

A sharpshooter who can't walk away from a wager.

A runaway with a privileged past.

A spy known as the Wraith.

A Heartrender using her magic to survive the slums.

A thief with a gift for unlikely escapes.

Six dangerous outcasts. One impossible heist. Kaz's crew is the only thing that might stand between the world and destruction—if they don't kill each other first.


Någon mer som ser fram emot Six of Crows?Och så kommer det tre omslag för fortsättningar i serier som jag ser fram emot att påbörja innan fortsättningarna ges ut.

Ice Like Fire (Snow Like Ashes #2) 
ges ut 13 oktoberJag är väldigt förtjust i de här omslagen och kan inte vänta att få börja läsa dessa för att se hur omslagen speglar innehållet, speciellt andra boken trots att det är en liten bit tills dess.


End of Days (Penryn & the End of Days #3)
ges ut 12 maj

Jag älskar de här omslagen och tycker att de är så snygga tillsammans! Måste verkligen läsa Angelfall snart för jag har hört bara bra saker om de två första böckerna.


Storm (Paper Gods #3)
ges ut 30 juni

Som ensamstående så tycker jag att Storm som omslag är snyggt, men bredvid Ink och Rain tycker jag inte direkt att de passar ihop på samma sätt som Ink och Rain gör. Men kanske det speglar bokens innehåll på något sätt?


3 kommentarer:

 1. Jag längtar halvt ihjäl mig efter Six of Crows. Och omslaget är ju helt fantastiskt. Du måste läsa resten av The Grisha snart, för den blir bara bättre och bättre. ;) Omslget till Ice Like Fire är också supersnyggt, och precis som du så tycker jag att Storm är snyggt i sig, men det passar inte riktigt med resten av serien. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag måste verkligen läsa The Grisha snart. Är sååå nyfiken på Nikolai fastän jag inte ens vet vad han har för roll i boken, men det får jag ju reda på när jag läser vidare ;)

   Radera
  2. Åh, Nikolai! <3 Han är det bästa med serien.. ;)

   Radera