4 september 2015

Helgens läsning

Jag började mitt deltidsjobb på biblioteket igår (torsdag) och har inte hunnit läsa så mycket, inte för att jag "hinner" läsa så mycket då när jag har lediga dagar heller. Nästa vecka börjar en av tre distanskurser så ska försöka trots det läsa så mycket jag hinner. Jag börjar smått känna att jag faktiskt vill läsa hela tiden nu, så många böcker jag vill läsa nu i höst.Just nu håller jag på att läsa Vem var Alice? av T.R. Richmond, ett rec-ex från Massolit. Jag hoppas på att få den läst tills imorgon/tidig söndag fast jag fortfarande har lite under 200 sidor kvar. Efter det så tänkte jag antingen börja på Bränd himmel av Gilly MacMillan eller Eldtronen av Rick Riordan, båda rec-ex från Modernista. Tänker välja den som jag är mest sugen på när det väl är dags.

Vad tänker ni läsa i helgen? :)

7 kommentarer:

 1. Vad kul med ett biblioteksjobb! (även om jag är såååå avundsjuk på dig!) En härlig hög med böcker också - älskar Eldtronen! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är riktigt kul :) Hoppas du någon gång får tillfället att jobba på ett bibliotek också :) Är ganska så taggad på att läsa Eldtronen :D

   Radera
 2. Eldtronen var jättebra, hoppas att du kommer att tycka om den (och de andra böckerna med). Jag läste ut Queen of Shadows igår, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv eller vad jag ska läsa för något. Kanske Vengeance Road av Erin Bowman. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, måste verkligen ta och läsa Crown of Midnight och Heir of Fire snart, men känner samtidigt att jag vill spara på dem om det make any sense haha ;) Känns som om nästan alla läser/läst Queen of Shadows just nu. Ser fram emot vad du kommer tycka om Vengeance Road, jag har varit lite tveksam om jag ska sätta den på min TBR eller inte :)

   Radera
 3. Jag läser Ole dole av M.J. Arlidge.
  Fast ärligt talat har jag inte fått så mycket läst än, har varit fullt upp med annat som vanligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ole dole vill jag också läsa, den verkar vara både hemsk och spännande så ser fram emot vad du kommer tycka om den när du läst den :)

   Radera
 4. Jag läser Ole dole av M.J. Arlidge.
  Fast ärligt talat har jag inte fått så mycket läst än, har varit fullt upp med annat som vanligt :)

  SvaraRadera