3 mars 2014

Månadssammanfattning - Februari 2014

februari

Mirakelverkstaden av Valérie Tong Cuong
Kvinnan i svart av Susan Hill
Eld (Engelfors #2) av Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren
Nyckeln (Engelfors #3) av Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren

Sammanlagt: 4
Antal böcker: 4
Antal mellanböcker/noveller: 0


Bästa bok:
eld


Favorit omslag:
kvinnanisvart


Sammanfattning av månadens läsning: Februari var lite av en tuff månad för mig med jobb/studier, men är ändå nöjd med läsningen. Jag läste klart både Eld och Nyckeln, som hörde till lästemat, och fick därmed en serie avslutad, yay. Jag hade gärna velat läsa klart Shift i februari också, men jag hann inte riktigt med den. Jag läste ingen dålig bok, men ingen av böckerna hamnade bland mina topp favoriter heller.

Nästa månad: Mars borde bli en lite lugnare månad för mig efter den här veckan så jag tänkte fortsätta avsluta serier, bland annat Silo/Wool och Delirium trilogin. Om jag hinner så tar jag det som det kommer, men jag vill väldigt gärna läsa t.ex. Cruel Beauty av Rosamund Hodge, The Winner's Curse av Marie Rutkoski, The Assassin's Blade (mellanboks samling till Throne of Glass serien) av Sarah J. Maas och Calia Reads Unravel. Alla fyra borde hinna fram till mig under mars.

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas du hinner med, och tycker om, Cruel Beauty. :) The Winner's Curse ska jag också läsa, hoppas att den hinner komma nu under veckan, jag längtar halvt ihjäl mig. :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det hoppas jag med :) Längtar så efter dem båda!

    SvaraRadera