4 mars 2014

Top Ten Popular Authors I've Never Read

toptentuesday

Top Ten Tuesday anordnas varje tisdag av av The Broke and the Bookish. Denna gång är ämnet: populära författare som man inte har läst något av. De här är i ingen inbördesordning, utan helt enkelt författare som jag gärna skulle läsa något av, men ännu inte har gjort det.


ttt1


Av Rainbow Rowell vill jag läsa Eleanor & Park, Fangirl och Attachments, av Rick Riordan vill jag läsa Percy Jackson serien, av Georg R.R. Martin vill jag läsa A Song of Ice and Fire serien.


ttt2


Av Victoria Schwab vill jag läsa The Archived trilogin och Vicious, av Neil Gaiman vill jag läsa Coraline och The Ocean at the End of the Lane, av Markus Zusak vill jag läsa Boktjuven.


ttt3


Av Fredrik Backman vill jag läsa En man som heter Ove och Min mormor hälsar och säger förlåt, av Stephanie Perkins vill jag läsa Anna and the French Kiss och Lola and the Boy Next Door, av Sarah J. Maas vill jag läsa Throne of Glass serien, av Khaled Hosseini vill jag läsa Flyga drake, Tusen strålande solar och Och bergen svarade.


...och många, många fler författare. Någon av de här som också är med på din lista?

11 kommentarer:

 1. Rekommenderar dig att plocka upp Backman snarast! :)

  SvaraRadera
 2. Precis som Carro rekommenderar (befaller) jag dig att plocka upp något av Backman, NU!

  SvaraRadera
 3. Jag har läst något av alla förutom Sarah J Maas men hon står högt upp på att läsa listan för mig. George R.R Martin är ju min favorit så kan varmt rekommendera hans böcker. =)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker du snarast ska läsa Backman och Zusak :)

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte hur länge jag har tänkt läsa hans böcker, men det har aldrig blivit av. Tror att det var t.o.m du som sa i ett tidigare inlägg som jag skrev att jag skulle läsa Ove så fort som möjligt. Ska sätta Ove i min tbr-hög nu och läsa den till nästa, annars blir det aldrig av :P

  SvaraRadera
 6. Ja, Backmans böcker har jag tänkt läsa länge, men det har aldrig blivit av så nu sätter jag den högst upp på tbr-högen :)

  SvaraRadera
 7. Jag har blivit lite avskräckt från tjockleken på Martins böcker, men har bara hört så mycket gott om serien så tror jag någon dag ska ta och läsa första boken! :)

  SvaraRadera
 8. Backman hamnar högst upp på min tbr-hög nu :) Boktjuven vill jag läsa innan den kommer på bio så det borde bli snart det med.

  SvaraRadera
 9. George R.R. Martin finns på min lista med, men annars har jag faktiskt läst något av alla utom Backman och Hosseini. :)

  SvaraRadera
 10. Ser verkligen fram emot att få läsa dem alla, någon dag :)

  SvaraRadera
 11. Jag vill läsa böcker från nästan alla författare på din lista. :)

  SvaraRadera