30 mars 2014

Nytt i bokhyllan #23: Mars

I mars fyllde jag år så det blev en stor beställning. Hela 26 böcker varav en är en tävlingsvinst och två är från bibliotekets bokbyteshörna. Det är så svårt att låta bli att köpa böcker och det kommer bara fler hela tiden. I want them all! Åh, jag kan knappt sluta titta och känna på böckerna. Så otroligt fina omslag! Det är en hel del början och fortsättningar på serier (som jag inte har påbörjat förutom Shatter Me..) och stand-alones, men böcker som jag desto mer ser fram emot att läsa.

bookhaul23

bookhaul23_1
The Mirk and Midnight Hour är en vinst från Anna. Tack så mycket!  The Archived (#1) och These Broken Stars (#1) har jag bara hört gott om och så är jag väldigt nyfiken på dem också.

bookhaul23_2
The Assassin's Blade (#0.1-0.5) (novellsamling), Throne of Glass (#1) och Crown of Midnight (#2), en serie som har varit väldigt hypad i bokvärlden.

bookhaul23_3
Shatter Me (#1), Unravel Me (#2), Unite Me (#1.5, #2.5) (novellsamling) och Ignite Me (#3). Jag har läst första boken på svenska och hade egentligen tänkt läsa resten av böckerna på samma språk, men jag kunde verkligen inte motstå de här omslagen!

bookhaul23_4
The Winner's Curse (#1), Split Second (#2), Cruel Beauty, Splintered (#1), Cress (#3) och Uninvited (#1). Visserligen måste jag ta och läsa Pivot Point och Cinder+Scarlet innan jag börjar läsa Split Second respektive Cress. Cruel Beauty, Splintered och The Winner's Curse ser jag verkligen fram emot att få läsa.

bookhaul23_5
The Glass Casket, The Immortal Rules (#1), Unravel, Unteachable, The Selection Stories (#0.5, #2.5) (novellsamling) och Curtsies & Conspiracies (#2). Lite blandat med stand alones, fortsättning och en novellsamling. Jag har The Immortal Rules på svenska redan, men tänkte läsa resten av serien på engelska så köpte denna i inbundet (men blev väl lite smått besviken att den inte hade en dust jacket).

bookhaul23_6
Blodsväktaren (#2), Let It Snow, Honungsfällan och The Witch of Portobello. Honungsfällan och Coelhos bok är från bibliotekets bokbyteshörna. Let It Snow kommer jag antagligen att läsa nästa vinter.

I april kommer det att bli en lite mindre bokmånad än denna med ett par nya serier, fortsättningar och stand alones, innan jag delvis börjar ett köpstopp som jag gärna skulle försöka hålla under sommaren. Men för sommarmånaderna har jag hittills bara tittat på böcker som är fortsättningar på serier som jag inte har börjat på än så kanske jag ändå kan hålla mig. Vi får se ;)

10 kommentarer:

 1. Oj det ser ut som du har massor av härlig läsning framför dig. :) vart har du köpt alla dessa läckerheter?

  SvaraRadera
 2. Nästan alla böcker är köpta från amazon.co.uk och adlibris, ett par är från en bokhandel och bookdepository :)

  SvaraRadera
 3. Shit, vad härligt! Blev supersugen på alla på bild nr 2. Mvh sucker för snygga omslag...

  SvaraRadera
 4. Åh vilken härlig mängd böcker!

  SvaraRadera
 5. Ja, verkligen! :)

  SvaraRadera
 6. Snygga omslag är svåra att motstå :)

  SvaraRadera
 7. Ååååhåhåhå vilka fina böcker

  SvaraRadera
 8. Åh, wow, vilken härlig book haul! Hoppas du gillar alla dina nya böcker! :)

  SvaraRadera
 9. Det tror jag att jag kommer att göra :D

  SvaraRadera