9 mars 2014

Most excited for, and might read - Mars

Jag tänkte att jag varje månad skulle berätta vilka av månadens böcker som jag ser fram emot, de böcker som jag är "most excited for..." och de böcker som jag är nyfiken, men lite osäker på (vilket betyder att jag väntar på lite fler recensioner och hoppas att svenska bokbloggar är bland dem) - "...and might read"

Här kommer några mars böcker som jag ser fram emot (vare sig jag har läst någon tidigare del av en serie eller inte). Varje titel har en länk till bokens goodreads sida så ni kan läsa mer om boken där.

marchexcited

The Winner's Curse: Den här har jag kanske redan nämnt ett par gånger och vad jag längtar efter den! Både handlingen och omslaget har gjort mig väldigt förväntansfull.

The Assassin's Blade: Ingen har säkert missat Sarah J. Maas Throne of Glass serie. Det var inte förrän nyligen som jag blev nyfiken på serien och vad är bättre att börja än med de fem första mellanböckerna/novellerna i en och samma bok. Ska läsa denna för att sedan börja Throne of Glass.

The Mirk and Midnight Hour: A Southern girl. A wounded soldier. A chilling force deep in the forest. All collide at night’s darkest hour. Ser så fram emot att få läsa den här, på grund av handlingen och omslaget! Det är tydligen en retelling av Tam Lin. Författarens förra bok (The Strands of Bronze and Gold) är en retelling av Bluebeard.

The Swan and the Jackal: Jag läste första boken (Killing Sarai) förra året som var en av favoriterna 2013, och ser fram emot att läsa både den andra (Reviving Izabel) som är en fortsättning om Victor och Sarai, och den här som handlar om en annan karaktär i serien om lönnmördare.

marchmightread

Half Bad, Panic, Hope Is a Ferris Wheel, Nearly Gone

3 kommentarer:

  1. […] Nytt inlägg Jag tänkte att jag varje månad skulle berätta vilka av månadens böcker som jag ser fram emot, de böcker som jag är ”most excited for…” och de böcker som jag är nyfiken, men lite osäker på (vilket betyder att jag väntar på lite fler recensioner och hoppas att svenska bokbloggar är bland dem) – ”…and might read”. Första inlägget är här. […]

    SvaraRadera
  2. De flesta böcker verkar bra! Nearly Gone tycker jag verkar spännande! :)

    SvaraRadera
  3. Ja, det är en hel del bra böcker som kommer ut :)

    SvaraRadera