9 mars 2014

Uppdatering med lite nytt

Layout
nylayout
Jag blev lite smått trött på bloggens förra layout och jag har länge velat ha en med två sido"menyer" och efter att ha kollat igenom utbudet hittade jag äntligen en som jag kände mig nöjd med. Headern får bli till ett senare projekt då jag inte riktigt har inspirationen och tiden att fixa ihop en ny.

Nytt inlägg
excitedmightread
Jag tänkte att jag varje månad skulle berätta vilka av månadens böcker som jag ser fram emot, de böcker som jag är ”most excited for…” och de böcker som jag är nyfiken, men lite osäker på (vilket betyder att jag väntar på lite fler recensioner och hoppas att svenska bokbloggar är bland dem) – ”…and might read”. Första inlägget är här.

Jag funderar på att lämna bort Waiting on Wednesdays, då det känns lite onödigt med dubbla liknande inlägg. Vad tycker ni?

 

4 kommentarer:

  1. Jag gillar båda kategorierna, så för min del behöver du inte ta bort WoW inläggen. Om du inte känner för det själv vill säga.. :)

    SvaraRadera
  2. Jag ska ta och fundera på den saken, men tror jag ändå behåller WoW. Det är ju så roligt att få nämna böcker som kommer längre fram under året :)

    SvaraRadera