11 januari 2014

Bokbloggsjerka: utmaningar

jerka11 Årets första bokbloggsjerka och frågan är om vi tänker delta i någon utmaning och i så fall vilka (jerkan räknas inte)?

Det kommer att vara ganska fullt upp med jobb och studier i vår igen, men jag hade ändå tänkt delta i några utmaningar som ordnas av andra: kaosutmaningen 2.0, Boktyckes läsutmaning (+tävling), om det ordnas några läs-a-lot och tre-på-tre i år igen så kommer jag även att delta i dem om det finns tid. Sedan tänkte jag ha mina egna små utmaningar så som Goodreads-challengen (läsa 80 böcker), ett tema varannan månad och någon sorts bokskål för att få mina olästa böcker lästa. En annan utmaning när det gäller bloggen är att skriva recensioner ganska kort efter att jag har läst en bok så att det inte blir som förra året.

Men om någon av utmaningarna inte blir avklarad när året är slut så är det helt okej. Kaosutmaningen och Boktyckes läsutmaning är bara en extra puff att kanske läsa lite mer varierat av de böcker jag vill läsa.

4 kommentarer:

 1. Jag är också med i Kaosutmaningen, men den tror jag löser sig utan att jag väljer böcker utifrån listan. I alla fall större delen :)

  SvaraRadera
 2. Jag känner att Kaosutmaningen kommer att - just - utmana mig att bredda mitt läsande lite grann. Men vem vet. Hoppas kan man i alla fall göra!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag tror detsamma då jag inte kommer att välja böcker utifrån listan :)

  SvaraRadera
 4. Ja, hoppas kan man ju alltid göra :)

  SvaraRadera