24 januari 2014

Nytt i bokhyllan #20 - Årets första recensionsexemplar

I början av veckan fick jag två paket i posten, det visade sig vara två böcker som jag ser väldigt mycket fram emot att läsa. En spökroman som enligt Daily Express är "så otäck att hjärtat stannar upp", den passar perfekt nu när det är så mörkt ute om kvällarna.
Och till sist en berättelse där man får följa tre människor som tack vare ett oväntat möte hittar styrkan att ta sig ur den återvändsgränd de hamnat i. I Mirakelverkstaden lagar man inte längre klockor – utan människor som fått sig en törn i livet. På baksidestexten står det också "Den mystiske Jean drar i trådarna i en lek som blir allt farligare, och de boende på Mirakelverkstaden börjar ana att allt inte är som det verkar.". Man blir ju så nyfiken på vad som egentligen händer.

I och med att det är ett nytt år så kommer jag att prioritera recensionsexemplar framför alla andra böcker (det gick inte så bra förra året måste jag säga), så när Allegiant är läst kommer jag att börja med de här.

recex

Kvinnan i svart av Susan Hill. Tack så mycket, Modernista! Första rec-dag: 6.2
Mirakelverkstaden av Valérie Tong Cuong. Tack så mycket, Sekwa! Första rec-dag: 30.1

2 kommentarer:

  1. Visste inte att Susan Hill's boks hade översatts förrän jag nu börjat se massa bloggare få hem den =) kul! Den andra låter också intressant. Ser fram emot recensionerna!

    SvaraRadera
  2. Jag väntade på Hills bok i november/december, men den kom först nu. Det ska bli kul att läsa dessa två :)

    SvaraRadera