1 januari 2014

Nytt i bokhyllan #19 - Julbeställning

Jag visste att jag inte skulle få några bokiga julklappar så jag beställde några högar med böcker åt mig själv före julen och sista paketet kom igår, så det var år 2013 sista bokbeställning. Tanken är att jag inte ska beställa något mer innan min födelsedag i mars så vi håller tummarna att det inte kommer upp någon större bookhaul innan dess ;)

Jag kan säga att 2013 var mitt första år som jag verkligen köpte en massa böcker och fick recensionsexemplar. En stor del har jag hittat tack vare goodreads, bokbloggar som jag följer, förlag och booktube och nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta över hur mycket pengar jag spenderat på böcker under året och hur fullt det är i bokhyllan. Men att se böckerna i bokhyllorna gör mig glad och när jag tänker på att jag kommer ha många bra läsupplevelser framför mig.

bookhaulswe

Dash och Lilys utmaningsbok, Antiloper och Fågelhuset, Låt vargarna komma, Mandarinstunder, Francesca.

Som ni kanske kan se så är de alla X-Publishing -böcker. Efter att jag gjorde detta inlägg så var jag bara tvungen att beställa en del av dem eftersom biblioteket inte hade dem.

bookhauleng_1

De här omslagen är hur fina som helst. När jag såg att de bara var ca 4 pund på amazon.co.uk så kunde jag inte låta bli att beställa hem dem.
The Hunger Games, Catching Fire, Mockingjay. I samma veva så kom även de fem följande böckerna i samma paket.

bookhauleng_2

Champion: den tredje boken i Legend serien.
Tears of Tess och Very Bad Things: jag trodde först att de här två böckerna var stand-alones, men de hör tydligen till en serie. Gah att alla böcker ska höra till en serie nuförtiden.

bookhauleng_3

Phoenix: andra boken i Black City serien. Never Fade: andra boken i The Darkest Minds serien.
Kan väl säga att jag inte läst den första boken i båda serierna än, men jag ser SÅ fram emot att få börja på dem båda!

Och sista paketet från adlibris som kom igår!

bookhauleng_4

Anna and the French Kiss och Lola and the Boy Next Door: jag har hört så mycket gott om Perkins böcker att jag bara var tvungen att köpa hem dessa. Jag tvekade länge om jag skulle köpa böckerna i just det här omslaget (jag gillar att ha matchande omslag) eftersom Isla and the Happily Ever After kör med det nya omslaget. Men jag tokgillar dessa så det fick bli så.
World After: andra boken i Penryn & the End of Days serien. Ser så fram emot att få börja den här serien, den ska tydligen vara lite creepy.

bookhauleng_5

Ursäkta bildkvalitén, men orkar inte ta om den. Till sist är det de tre sista böckerna i Gallagher Girls serien - Only the Good Spy Young, Out of Sight, Out of Time och United We Spy:  de är så snygga i inbundet att jag funderar på om jag skulle köpa de tre första böckerna i inbundet också..

12 kommentarer:

 1. Åh, vad mycket härliga böcker! The Hunger Games omslagen är verkligen supersnygga, vill också ha! Hoppas du gillar dina nya böcker! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad många godbitar, nu hittade jag ju ännu fler böcker jag vill läsa :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad många fina böcker! Speciellt den där upplagan av hunger games. SÅ FINA!! :D Jag har också beställt en stor bokbeställning nu för pengarna tomten gav mig i år. Väntar ivrigt på att få hem dom! ^^

  SvaraRadera
 4. Åh vilken härlig julbeställning med många intressanta böcker :]

  SvaraRadera
 5. Åh, ser fram emot att se vilka det är som du beställt hem :D

  SvaraRadera
 6. Ja, de är verkligen snygga! Jag är ganska säker på att jag kommer att gilla de här böckerna :)

  SvaraRadera
 7. Vad roligt! Hoppas du gillar dem när du får tag på dem :)

  SvaraRadera
 8. Jag bara längtar att få börja läsa dem!

  SvaraRadera
 9. Det blev en hel del intressanta böcker ja :)

  SvaraRadera
 10. Oj, väldigt många intressanta titlar! Älskar att se bokbilder :-) Nu längtar jag ännu mer efter min egen bokbeställning som inte ens är skickad från Adlibris än :(

  SvaraRadera
 11. Hoppas du får ditt paket snart. Känns alltid som om det tar så länge innan dom skickar från adlibris. Och håller med om att det är roligt att se när andra sätter upp bokbilder :D

  SvaraRadera