13 februari 2014

Cover reveal: The Queen of Zombie Hearts

Det har varit lite tungt på studie-jobb fronten så det har varit lite tyst här den senaste veckan och kommer troligen vara det fram till slutet av månaden. Men tävlingen kommer upp under helgen.

Fast det var inte det jag egentligen skulle skriva om utan omslaget till den tredje boken i White Rabbit Chronicles har släppts. Jag har bara läst den första boken, Alice in Zombieland (men på svenska då) och som jag blev väldigt överraskad av då jag egentligen inte ens hade tänkt läsa serien från början. De två första omslagen går i en blå ton, medan tredje är i en nyans av hot pink. Jag gillar omslaget och den får mig att vilja läsa vidare på serien så jag måste nog ta itu med bok 2 snart, men vet inte om jag ska ta och vänta på den svenska översättningen (det är ju väl meningen att Harlequin ska fortsätta översätta den här serien ännu fastän de lagt ner paranormal delen?) eller bara ta och köpa dem på engelska (som om jag inte har tillräckligt med böcker redan..)

TheQueenofZombieHearts_cover
The Queen of Zombie Hearts
(30 september 2014)


Här är omslagen för de två första böckerna: Alice in Zombieland och Through the Zombie Glass


Alice in Zombieland coverThrough the Zombie Glass_cover

4 kommentarer:

 1. Jag hoppas verkligen att Harlequin fortsätter med den serien!

  SvaraRadera
 2. Åh nej de omslaget gillar jag inte alls, första var helt klart bäst, tvåan också bra men detta nja..

  SvaraRadera
 3. Egentligen vet jag inte om jag gillar den ljusröda färgen på..stolen, kunde kanske ha varit en liten annan ton på den, men annars gillar jag den. Ja, den första var nog helt klart bäst, det håller jag med om :)

  SvaraRadera
 4. Vi får hålla tummarna! :)

  SvaraRadera