16 februari 2014

Födelsedagstävling! (avslutad)

bday

I och med att jag fyller år om ett par veckor och bloggen fyllde ett år i slutet på december kommer bloggens första tävling. Jag tänkte ha den här i samband med mitt februari lästema som är att avsluta en serie som jag påbörjat.

För att vara med i tävlingen är det väldigt enkelt. Det enda du behöver göra är att kommentera inlägget och säger att du är med i tävlingen (1 lott).

För att få upp till två lotter till kommentera inlägget med:

 • vilken serie du skulle vilja läsa färdigt (+1 lott)

 • vilken bok/böcker du skulle köpa om du vinner. Främst då sådana som är en fortsättning/avslutning på en serie, men självklart behöver de inte ingå i en serie om det inte finns någon (+1 lott)


Den lycklige vinnaren får antingen välja:

 • böcker upp till 20€ på bookdepository eller

 • presentkort på 20€/200kr till Adlibris (fi/sve)


Ni får gärna skriva om tävlingen på er blogg, twitter etc. men det är inget måste. Kom ihåg att lämna en mejladress eller en länk till din blogg så att jag kan kontakta dig om du vinner! Tävlingen pågår till 1 mars 23:59 och vinnaren dras söndagen den 2 mars.

Om någonting är oklart är det bara att kommentera eller skriva ett mail. Lycka till! :)

28 kommentarer:

 1. Grattis i förskott! Jag vill gärna vara med och tävla!
  Har så många serier jag vill avsluta och en av dem är t.ex. The Morganville Vampires där jag har läst 14 böcker av 15 (bara en bok kvar!)
  Om jag vinner så skulle jag förmodligen köpa Cress av Marissa Meyer för jag avgudar den serien.
  boktycke[at]gmail.com

  SvaraRadera
 2. Först och främst..grattis, och tack för en superbra blogg! :)
  Självklart vill jag vara med och tävla. Det finns många serier jag vill avsluta, med en serie jag ser extra fram emot att få avsluta är Mythos Academy, där sista boken kommer nu i slutet av februari.
  Om jag vann skulle jag, precis som Anna, välja Cress av Marissa Meyer.
  Min mail är: nordinandersson.petra[at]gmail.com

  SvaraRadera
 3. Jame självklart vill jag vara med! Grattis på ett-årsdagen och på ?-årsdagen :) Jag håller på med Jo Nesbös Harry Hole-serie och den skulle jag gärna avsluta. Om jag vinner skulle jag ha stora svårigheter att välja ut vilken bok jag skulle vilja ha, men det är bra svårigheter, if you see what I mean ... :)

  SvaraRadera
 4. och epostadressen är ju boktok73 ( a t ) gmail.com

  SvaraRadera
 5. Grattis! Kul att fira med en tävling :) Jag vill gärna vara med!
  Jag skulle vilja läsa färdigt Divergent-serien. Det är nog också fortsättningen i den serien som jag skulle ha investerat vinsten i :)
  Mail: bokrecensionernu@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Grattis till bloggen i efterskott & till dig i förskott :)
  Jag är gärna med i tävlingen och skulle vilja läsa färdigt The Wolves of Mercy Falls, har två böcker i serien hemma men har bara läst den första. Om jag skulle vinna skulle jag nog köpa Dare You To av Katie McGarry.
  Mail: bokordet@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Grattis! Kul med tävling! Jag är gärna med och tävlar. Jag längtar mest av allt att få läsa ut The Selection-serien och om jag vann tävlingen så skulle jag nog vilja köpa fortsättningen av Shadow and Bone och fortsättningen av Etiquette & Espionage! Min mail är hallberg.josefin@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Stort grattis:D!
  Jag är gärna med:) Jag skulle vilja avsluta Ruby Red- triologin (av Kerstin Gier), serien är så bra och jag har länge undrat hur författaren ska göra för att få ihop alla lösa trådar som (jag har så många frågor och hoppas finna mina svar i sista boken;)).

  Om jag vann skulle jag antigen köpa Emerald Green (sista boken i trilogin av Gier) eller tredje och sista boken i matched-serien (av Ally Condie).

  SvaraRadera
 9. Åh grattis! Klart man vill vara med. En serie jag skulle vilja avsluta är Engelfors triologin måste bara påbörja den sista boken. Men om jag vann skulle jag nog köpa bok 4 och 5 i soluscreamers serien.

  SvaraRadera
 10. Grattis!
  Är jättegärna med!
  En serie jag gärna vill avsluta är Divergent serien. Väntar på att sista boken ska bli översatt till svenska.
  Om jag vann så skulle jagnog köpa Expeditionen: Min kärlekshistoria av Bea Uusma.

  SvaraRadera
 11. Att fylla år både själv och med bloggen är inte dåligt! Grattis! :D

  Förutom att jag verkligen, verkligen vill läsa klart Engelfors-serien, undrar jag hur det faktiskt går för Richard och Kahlan i Sanningens Svärd (Sword of truth - Terry Goodkind). Sist jag läste en bok i serien (25 böcker på svenska!) så var Kahlan borta... från allas minnen förutom Richards! Gaaaah! Jag dööööör! Vet inte hur jag lyckas hålla mig under alla dessa år, men antar att jag skjutit undan tanken på serien tills jag skulle ha råd att köpa den själv... Vilket jag nästan har nu i och med bokrean (om inte adlibris fortsätter skicka mail om att de tar bort böckerna från min beställning.....)

  Jag skulle självklart köpa den sista delen i serien. Efter bokrean är det bara den (och 4 böcker jag har läst, men som inte finns att köpa) som jag har kvar! Skulle de andra fyra böckerna (del 4,5,8 och 16) dyka upp, så skulle jag gärna köpa dem också! :P

  SvaraRadera
 12. Och vill säga att jag är med i tävlingen ;)

  SvaraRadera
 13. Grattis!
  Jag är jättegärna med och tävlar! Som en riktig bokslukare som jag är går böckerna åt i raketfart. ;)
  Serien jag håller på med just nu är Partholon av PC Cast, men ska snart börja med Magikerna av Lev Grossman.
  Så om jag skulle vinna skulle jag såklart vilja ha andra delen i Lev Grossmans serie, men självklart skulle ju andra, nya serier slinka med dom också. ;)

  SvaraRadera
 14. Grattis! Jag är gärna med och tävlar! Hmm om jag får välja en serie som jag skulle vilja läsa färdig får det nog bli Shadow Falls-serien!. Jag har läst 3 av 5 böcker men hoppas att jag ska hinna med de två andra snart! Jag skulle nog köpa Breaking Point & Tree av Kristen Simmons som är bok 2+3 i Article 5-serien!

  SvaraRadera
 15. Grattis till både dig och bloggen! :D Är hemskt gärna med i tävlingen! Eem...en serie jag skule vilja läsa slut är nog Juliette-trilogin av Tahereh Mafi. Har läst de två första och tredje delen kommer ju ut i maj, vill så himla gärna läsa den! Och jag skulle antingen köpa den, Drömtjuvarna av Maggie Stiefvater eller denna fina: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=0062064460

  SvaraRadera
 16. Grattis! det är ju så sjukt kul med födelsedagar :)
  Jag vill gärna vara med i tävlingen. En serie som jag skulle vilja avsluta är The Infernal Devices, jag har bara läst den första, Clockwork Angel än så länge men vill som sagt gärna läsa mer :)
  Skulle jag vinna så skulle jag nog förmodligen köpa Utvald av Ally Condie, har väntat på sista delen på svenska i ett år nu. Eller så skulle jag nog köpa berättelser från engelsfors, en bok/serie som jag velat ha jätte länge :)

  SvaraRadera
 17. Grattis! :)
  Jag är gärna med i tävlingen. Det finns många serier jag skulle vilja fortsätta på, The Mortal Instruments till exempel, eller böckerna om Sookie Stackhouse! Men skulle jag vinna skulle jag nog köpa Nyckeln så jag äntligen får läsa avslutningen på Engelforstrilogin!

  SvaraRadera
 18. Grattis! Jag vill gärna vara med och tävla! Det finns en hel del serier för mig att avsluta, men just nu ser jag fram emot att läsa Shades of Earth vilket är den sista delen i Across the Universe trilogin. Om jag skulle vinna så skulle jag förmodligen köpa Sever och Unravel Me som båda är fortsättningar/avslut på serier! :D

  Min Mail: amanda.nordlander(at)lottingelund.se

  SvaraRadera
 19. Grattis Lena på både din och bloggens födelsedag!! Hoppas du firar med dunder och brak! :D

  Jag är väldigt gärna med i din tävling! :)))
  En serie som jag väldigt gärna vill avsluta är Finishing School av Gail Carriger - även om alla böckerna inte har kommit ut ännu. :P Om jag vinner så skulle jag nog köpa böckerna Biting Bad och Wild Things av Chloe Neill. För det är helt klart en bokserie jag har blivit väldigt förälskad i! :D

  SvaraRadera
 20. Grattis! Jag vill gärna vara med i tävlingen!! :)

  En serie som jag vill avsluta är The Maze Runner. Jag har bara läst första boken även fast de andra två böckerna har kommit ut och jag vill verkligen avsluta serien eftersom jag verkligen tyckte om den första boken och jag vill veta hur det kommer sluta. Därför skulle jag såklart om jag vinner köpa de två sista böckerna i serien The Maze Runner, The Scorch Trials och The Death Cure.

  SvaraRadera
 21. Grattis! Jag vill gärna var med!
  Jag skulle gärna vilja maraton-läsa Lux-serien av Jennifer L Armentrout, men eftersom att den sista boken inte kommit ut ännu får jag nog vänta ett litet tag med det! :)
  Just nu är en utav de mest efterlängtade seriefortsättningarna (som ej har inköpts ännu) World After av Susan Ee! Blev helt kär i första boken och vill verkligen läsa vidare hur det går för Penryn och Raffe.

  Mail; Rebecka.jakobsson.elev@brunnsskola.se

  SvaraRadera
 22. Grattis! Jag är absolut med och tävlar!
  Jag vill läsa klart Divergent serien! Men jag väntar på att Alligant ska komma ut på svenska och det är ju inte förrän i höst. Vill även läsa klart Tahereh Mafis serie och den svenska översättningen av sista boken kommer i maj! Så snart!
  Jag har några böcker jag skulle vilja ha och alla är fortsättningar på serier. Blodsväktaren av Tessa Gratton, Smitta av Michael Grant, Golden Lily av Richelle Mead och Walking Disaster av Jamie McGuire.
  mejl: e.backeby@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Grattis! En serie jag vill (Ska) läsa klart är the mortal instruments av Cassandra Clare, och det är de två avslutande böckerna i den serien - City of fallen angels och City of lost souls - jag skulle köpa om jag vann.
  tina.hakansson(at)hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Grattis i förskott! :D Jag är gärna med och tävlar!

  Jag har många serier som jag borde/vill avsluta. Till exempel Divergent-serien. Jag har haft med Allegiant i varje ny månads TBR, sedan den gavs ut, men den blir ändå aldrig läst...
  Om jag vann skulle jag troligtvis köpa Ignite Me. Har inte läst de två förta böckerna än, men vill gärna ha alla hemma så att jag kan sträckläsa dem om jag vill.

  SvaraRadera
 25. Grattis och Grattis i förskott ^^

  Jag har massor av serier jag vill avsluta, men prio ett är engelsforstrilogin då jag läser Nyckeln just nu. Annars vill jag läsa klart TID då jag har Clockwork Princess hemma redan (måste dock köpa tvåan först...:P). Light sista delen i Gone-serien är också högt upp på listan ^^

  Jag skulle köpa Clockwork Prince =)

  SvaraRadera
 26. Grattis! :)
  Jag ser fram emot att läsa färdigt Legend av Marie Lu, har bara läst Legend hittills. Om jag vann skulle jag köpa Never Fade av Alexandra Bracken.
  emma_johansson23@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Grattis! Jag är gärna med. :)
  Jag skulle vilja avsluta Legend-trilogin och Divergent-trilogin. Om jag vann skulle jag kanske köpa fortsättningen i Tahereh Mafis rör mig (inte)!-trilogi.

  SvaraRadera
 28. […] av allt vill jag tacka de 25 som var med i tävlingen! Trodde inte att så många skulle vara med. Önskar verkligen jag kunde gett fler priser, men […]

  SvaraRadera