2 februari 2014

Nytt i bokhyllan #21 - Januari: Årets första bokbeställning

Ja..min plan var egentligen att inte köpa några böcker alls innan mars då det är min födelsedag och till största delen bara böcker som kommer ut under 2014 för att minska på mina köp under året. Men när jag såg på min YA serielista så insåg jag hur många serier det är som jag verkligen, verkligen vill läsa, men som jag inte har hemma än och fortsättningarna till dem kommer ut under 2014 så min (o)logiska sida av mig sa att jag lika bra kan beställa början av serier som jag vill läsa redan nu och inte sen. Så jag slängde iväg en beställning till amazon och adlibris för ett par veckor sedan.

Så ja, årets första bokbeställning består av de 1-2 första böckerna i serier och några stand-alones. Det fattas två böcker ännu, men de visar jag upp nästa gång. I fortsättningen kommer jag mest att koncentrera mig på fortsättningar av serier, några enstaka nya serier och stand-alones som kommer ut under 2014.

bookhaul-january bookhaul-january-1

 • Something Strange and Deadly och A Darkness Strange and Lovely (Something Strange and Deadly #1 & 2) av Susan Dennard.
  Den tredje boken, Strange and Ever After, kommer ut 22 juli

 • Sweet Evil och Sweet Peril (The Sweet Trilogy #1 & 2) av Wendy Higgins.
  Den tredje boken, Sweet Reckoning, kommer ut 29 april


bookhaul-january-2

 • Cinder och Scarlet (Lunar Chronicles #1 & 2) av Marissa Meyer.
  Den tredje boken, Cress, kommer ut 4 februari

 • The Unbecoming of Mara Dyer och The Evolution of Mara Dyer (Mara Dyer #1 & 2) av Michelle Hodkin.
  Den tredje boken, The Retribution of Mara Dyer, kommer ut 19 juni


bookhaul-january-4

 • Fangirl av Rainbow Rowell.

 • Strands of Bronze and Gold (Strands #1) av Jane Nickerson.
  Den andra boken, The Mirk and Midnight Hour, kommer ut 11 mars

 • Perfect Ruin (The Internment Chronicles #1) av Lauren DeStefano
  Den andra boken, Burning Kingdoms, kommer ut 7 oktober


bookhaul-january-3

 • Ink (Paper Gods #1) av Amanda Sun.
  Den andra boken, Rain, kommer ut 24 juni

 • Revolution av Jennifer Donnelly.

 • Choker av Elizabeth Woods.


Som bonus vill jag visa de snygga ryggarna utan omslag på de inbundna, speciellt Perfect Ruin beundrade jag länge.

bookhaul-january-wodustjacket

Det finns fortfarande en lång lista med pre-2014-released serier som jag inte har än, men vill läsa. Här är "några" till: Splintered, Across the Universe, Shadow Falls, Mythos Academy, Covenant, Newsoul, Blood of Eden, the Darkest Powers, Article 5, Daughter of Smoke and Bone, The Diviners, The Forsaken, Hundred Oaks, Falling Kingdoms, Hourglass, The 5th Wave, Throne of Glass, The Archived, Parasol Protectorate och en hel massa andra serier.. Någon serie som ni tycker att jag borde satsa på? Själv är jag väldigt, väldigt sugen på de serier som är med fet stil och kommer troligen köpa dem under det här året. Ja, det finns alltför många serier. Hur ska man hinna?

11 kommentarer:

 1. Åh, vad roligt med så många nya böcker :) Fangirl skulle jag verkligen vilja läsa, men frågan är när...?! har en så lång önskelista över böcker jag vill köpa och en ännu längre lista över böcker jag vill läsa, och ingen av listorna verkar bli kortare.

  SvaraRadera
 2. Åh gud så många fina böcker! Dör ju lite av lycka genom att bara se hur bilderna. Får skynda på att läsa mina olästa böcker så att jag också kan beställa nytt :)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad mycket härliga böcker! Jag rekommenderar särskilt Fangirl & Mara Dyer. :) Vad gäller serier du borde satsa på så säger jag framförallt Article 5, Mythos Academy, Shadow Falls, Across the Universe och Throne of Glass. :)
  Hoppas du gillar dina nya böcker, och jag ser fram emot dina recensioner. :)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig beställning! :) Fangirl är jag riktigt nyfiken på :)

  SvaraRadera
 5. Jag bytte precis till mig Across the universe. Men jag tror inte att det är min typ av bok.
  Parasol Protectorate serien är så himla bra! Jag väntar på att fjärde boken ska släppas på svenska!

  SvaraRadera
 6. Jag har fortfarande inte läst Eleanor & Park som kom ut före Fangirl. Men någon dag ska jag nog läsa dem båda :) Ja, eller hur! Ingendera listan blir nog aldrig kortare. Ibland funderar jag på att slopa hela listan och sedan börja om på nytt och se hur många böcker som faktiskt fastnade i huvudet.

  SvaraRadera
 7. Jag blir glad varje gång jag ser dem. Fast de ligger i en låda nu när de inte ryms i bokhyllan. Ja! Vill se en till bookhaul ^^ Hur många olästa böcker hade du planerat att ha innan du kan beställa nytt?

  SvaraRadera
 8. Jag ser verkligen fram emot att få läsa dem alla och önskar att jag hade lite mer tid om dagarna. Men ska så småningom börja läsa dem :) Okej, tack för tipsen! Ska sätta dem högre på listan då jag vet att du har bra boksmak. Det är tack vare dig som jag blivit nyfiken på Mythos Academy, Throne of Glass och Shadow Falls :)

  SvaraRadera
 9. Blev alldeles överlycklig när jag öppnade paketen de låg i :D Fangirl ser jag verkligen fram emot att läsa då jag bara hört gott om den :)

  SvaraRadera
 10. Jag är också lite osäker på Across the Universe trots att jag har hört bra saker om den. Första delen finns på bibblan så jag tror jag ska låna den först innan jag köper hem den :) Parasol Protectorate är en serie som jag funderar om jag borde läsa på engelska eller svenska.

  SvaraRadera
 11. Vilken fantastisk beställning! :)

  SvaraRadera