29 juni 2013

Nytt i bokhyllan #11 - Sommarbeställning del 1

För ett par veckor sedan var det dags att göra en stor sommarbokbeställning. I veckan fick jag hem första högen och hoppas den andra högen kommer under nästa vecka. Jag försöker koncentrera mig på fortsättningar till serier, men några stand-alone och första boken i en serie har lyckats komma med.

Jag borde verkligen sluta köpa böcker för jag tycker inte att mina olästa böcker i bokhyllan har blivit mindre sedan min senaste  stora bokbeställning i samband med födelsedagen.. Att det ska vara så svårt ;)

Från adlibris (egentligen lite av ett impulsköp):

bkhaul1

Dark Lover, Lover Eternal, Lover Awakened, Lover Revealed, Lover Unbound och Lover Enshrined (The Black Dagger Brotherhood #1-6) av J. R. Ward.
De sex första böckerna i The Black Dagger Brotherhood-serien. Jag försökte läsa den på finska för ett par månader sedan, men det gick inte så jag beställde hem boxen istället. En lång serie med 12 böcker (?) så jag hoppas de är bra, och jag hoppas de 6 sista böckerna kommer i en box också!

Divergent (Divergent #1) av Veronica Roth.
Jag har velat läsa Divergent en längre tid och nu har jag den äntligen i mina händer. Jag hinner säkert läsa den innan Insurgent kommer ut på svenska i höst.

 

Från amazon:

bkhaul2

Going Vintage av Lindsay Leavitt.
Jag har varit nyfiken på den här boken och när jag såg att det fanns i det här fina omslaget så hamnade den med i beställningen. Låter som en passlig sommarbok.

The Elite (The Selection #2) av Kiera Cass.
Andra boken i The Selection trilogin. Jag har första boken hemma och fortfarande inte läst den så jag vet ju inte ens om jag kommer att gilla serien, men äh, de får nu lov att vara bra.

Demonglass och Spell Bound (Hex Hall #2 och #3) av Rachel Hawkins.
Åter igen en serie där jag har första boken hemma, men inte läst än. De här är då bok 2 och 3 i Hex Hall trilogin.

In the Shadow of Blackbirds av Cat Winters.
Jag har hört väldigt gott om den här boken och var bara tvungen att ha den då spelar sig i början på 1900-talet och låter väldigt intressant.

Pivot Point (Pivot Point #1) av Kasie West.
Första boken i en serie som jag också har hört väldigt gott om.  Intressant att man kan se in i framtiden på de olika alternativ man har och vad 'resultatet' skulle kunna bli.

 

Jag ser verkligen fram emot att läsa dessa. Någon av dessa böcker som ni läst eller vill läsa?

 

 

 

8 kommentarer:

 1. Divergent är riktigt bra! Kunde inte hålla mig tills del två kommer på svenska, så jag klickade hem den till Kindlen. Där ligger den nu och ropar på mig. Måste bara läsa klart ett finskt rec.ex först :)

  SvaraRadera
 2. Wow....ett helt gäng böcker!!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med så många nya böcker att läsa :)
  Divergent är jättebra!

  SvaraRadera
 4. Ja, det blev ett gäng med böcker :)

  SvaraRadera
 5. Längtar så att få börja läsa den! :D

  SvaraRadera
 6. Ja, verkligen :D Jag får hoppas olästa högen skulle minska nu under sommaren. Jag ser verkligen fram emot att läsa Divergent! :)

  SvaraRadera
 7. Hihi :) Som tur så kommer Insurgent på svenska om ett par månader så jag behöver inte vänta så länge :) Men jag vet inte hur jag ska klara mig tills Allegiant kommer ut på svenska då det säkert lär dröja ett tag.

  SvaraRadera