17 juni 2013

pulseit

181005_605749332787477_1241501173_n

Förra veckan fick jag ett nyhetsbrev från Simon & Schuster om pulseit och tyckte det var en bra idé att bli medlem där ifall de sätter upp böcker som jag har på min läslista. Nu vet jag inte hur länge den har funnits, men ville i alla fall tipsa om den till er som inte hört om den förut. Jag önskar att jag hade hört om sidan mycket tidigare då det säkert har funnits en massa bra titlar uppe.

Varje vecka sätter de upp en bok och ett utdrag av en annan bok (verkar vara endast YA böcker) som kan läsas gratis under en vecka. Dessutom har de sweepstakes som man kan delta i.

Förra veckan var det Golden av Jessi Kirby och denna vecka är det Linked av Imogen Howson som kan läsas. Däribland såg jag att How My Summer Went Up in Flames, What the Spell (Life's a Witch #1), OCD Love Story och Poison Princess (The Arcana Chronicles #1) kommer upp i juli. Crank (Crank #1), Burn for Burn (Burn for Burn #1), Dangerous Girls och Rot & Ruin (Benny Imura #1) kommer upp i augusti. Skönt att jag inte behöver spendera pengar på några av dessa som jag vill läsa.

3 kommentarer: