31 oktober 2015

Nytt i bokhyllan - oktober 2015

Oj oj, mängden böcker i oktober. Jag hade inte tänkt köpa någonting den här månaden för att spara pengar till julbeställningen sen, men så såg jag boxen och så var jag plötsligt på bokmässan i Helsingfors.Uppväxtklassiker boxen som innehåller: Alice i Underlandet av Lewis Carroll, Pappa Långben av Jean Webster, Unga kvinnor av Louisa May Alcott, Den hemliga trädgården av Frances Hodgson Burnett och Agnes Cecilia - en sällsam historia av Maria Gripe.

Det blev ett litet spontanköp eftersom jag tyckte dessa klassiker hade så fina omslag. Jag är dessutom väldigt taggad på att läsa dessa.Skönlitteratur som jag köpte från bokmässan i Helsingfors: Sophie av Mikaela Strömberg, Carry On av Rainbow Rowell, Illustrerade klassiska sagor, Sista brevet från din älskade av Jojo Moyes, Den bittra pajens sötma av Alan Bradley och Dirigenten från Sankt Petersburg av Camilla Grebe och Paul Leander Engström.


Sophie och Dirigenten från Sankt Petersburg fick jag signerade då Mikaela och Paul var på plats.Kattmänniska som jag är så kunde jag inte låta bli att köpa hem lite manga och ett seriealbum om katter. De är alla på finska: Kas, kissa av Ninni Aalto och Tuuli Hypén, Oma koti kullan kallis 1 av Konami Kanata, Neiti Koume, tiikeriraita 1 och Neiti Koume, tiikeriraita 2 av Natsumi Hoshino.Förhandsbeställde Velvet Undercover av Teri Brown, novellen The Grownup av Gillian Flynn som gärna hade fått vara längre, recensionsexemplar Operation Bönsyrsa av Maja Willander, tack så mycket! :)

Och allra sist fick jag också ett recensionsexemplar som e-bok från Massolit förlag: Tyrannens barn av

4 kommentarer:

  1. Vilka snygga omslag det är i den första bilden!

    SvaraRadera
  2. Men så söta kattböckerna var! :)

    SvaraRadera
  3. Wow, en hel del böcker och de på första bilden var otroligt vackra.

    SvaraRadera