24 februari 2013

Bookhaul (3) - bibliotekslån

Ja, lite böcker lånade igen de senaste två veckorna. Alltså det är inte bra att jobba på ett bibliotek när man så lätt plockar åt sig böcker hela tiden. Jag impulslånar istället för att impulsköpa haha. Jag försöker hålla det till ett minimum och blir lite stressad när jag ser högen med böckerna jag lånar då jag inte har så mycket tid att läsa nu på grund av jobb och studier. Och min reservationslista på kortet blir bara längre och längre. Kanske jag borde sätta låne- och reservationsförbud åt mig själv? :O

biblioteksbookhaul


Den grå av Björn Hellberg. Boken hittade jag på bibliotekets bokbytarhylla och tyckte den lät intressant. Får se om jag läser den, men ska nog i alla fall lämna den tillbaka där sen.


Lilla stjärna av John Ajvide Lindqvist. Hittade också den här boken på bokbytarhyllan. Har velat läsa hans böcker en längre tid nu, så när jag såg denna så snappade jag åt mig den.


Paganinikontraktet av Lars Kepler. Äntligen tog jag tag i och lånade hem Paganinikontraktet. Har läst Eldvittnet och Hypnotisören tidigare så vill läsa denna och sedan Sandmannen.


Colombes granne av Tatiana de Rosnay. Varit nyfiken på denna bok en längre tid. Lånade hem den när jag organiserade lite i hyllorna på biblioteket.


Pretties och Specials av Scott Westerfeld. Impulslån, ettan var utlånad så den reserverade jag. Är ganska nyfiken  på den här serien.


A Witch in Love av Ruth Warburton. Det var det fina omslaget som lockade mig så jag vet inte direkt vad bokens handling är. Nyfiken på den är jag i alla fall.


Överenskommelser av Simona Ahrnstedt. Jag läste Betvingade för ett par månader sedan och gillade den väldigt mycket så nu äntligen (snart) ska jag läsa den första boken (jag läser lite i fel ordning de här och Keplers böcker? haha)Jag håller på att läsa Nora Roberts Förföljd av det förflutna nu och det går lite trögt. Jag är bara i början ännu, men tycker den är litelite tråkig och så tar studierna upp tid (när jag väl tar tid till det.. vet inte vad annat jag gör om helgerna då jag är hemma när jag inte har tid att läsa eller studera haha).

8 kommentarer:

 1. Överenskommelser är sååå bra :D

  SvaraRadera
 2. Jag ser verkligen fram emot att läsa den efter att jag läste Betvingade :D

  SvaraRadera
 3. Haha, skulle också behöva låne- och reservationsförbud. En lite lustig grej när jag kollar in din "lilla" hög; Colombes granne fick följa med mig hem häromdagen, den ligger snällt i en hög och väntar på att bli läst.

  SvaraRadera
 4. Jag måste verkligen läsa ner min hög av olästa böcker som jag äger så jag kan gå till biblioteket och låna!

  SvaraRadera
 5. Haha, men se där. Jag började läsa den just, men hann bara läsa ett kapitel. Ja, det skulle ju verkligen hjälpa med förbuden.

  SvaraRadera
 6. Haha, ja, du hade väl massor med ägda olästa böcker?

  SvaraRadera
 7. Paganinikontraktet vill jag läsa eftersom jag har läst Eldvittnet och Sandmannen och älskade dem! (Jag läste nog alla Keplers böcker i fel ordning, haha...) :)

  SvaraRadera
 8. Haha, bra att jag inte är den enda som läser dem i fel ordning :) Sandmannen ser jag verkligen fram emot att läsa sedan.

  SvaraRadera