20 februari 2013

Födelsedagsbokbeställning planeras

Jobb och studier har tagit upp min tid under de senaste dagarna så det har varit lite tyst här. Jag har födelsedag nästa vecka och jag tänker göra en stor och kanske lite för dyr bokbeställning som present till mig själv :D Men då jag får lön först om några veckor så får det vänta lite. Jag försöker bestämma, välja och rensa vilka böcker jag ska köpa om och om igen. Varför ska det vara så svårt?! Har i alla fall bestämt ungefär hälften av paketet och jag längtar SÅÅÅ mycket att få läsa dessa böcker.

Beställningen kommer troligen bli från Adlibris, CDON och den lokala bokhandeln här. Jag ska testa från amazon.co.uk först, men är inte säker på om mitt kort fungerar eftersom den alltid ska krångla till sig.

Jag har lust att beställa hem färdiga serier, men är ju inte ens säkert att jag skulle komma att gilla första boken (men det tvivlar jag på då dessa böcker fått bra betyg) och då är det ju lite onödigt att ha resten av böckerna hemma. Så jag ska försöka beställa hem första boken i en serie och om jag gillar den så beställer jag resten i nästa stora bokbeställning (vilket lär dröja till sommaren). Utöver de som jag redan bestämt mig för finns det ännu några serier som jag inte kan välja mellan: Hex Hall, The Body Finder, Legend,  Nightshade och John Cleaver (I'm not a serial killer).

Lite som en sidenote så var jag till bokhandeln igår och kände på Blodsmagis sammetsrygg  (eller vad det nu är för tyg) då alla nämner det i sina recensioner och jag bara "måste ha den i min bokhylla!". Det kommer se så snyggt ut i hyllan, men då den kostar 24.95€ så får den vänta lite.

3 kommentarer:

 1. Jag rekommenderar gärna Hex Hall, en av mina absoluta favoritserier! :)

  SvaraRadera
 2. Madeleine - Mamma - Foto - Oslo20 februari 2013 23:42

  Hahah ja kroppen är allt bra konstig alltså :D Kram och tack!!

  SvaraRadera
 3. Okej, då ska jag ha den i åtanke. Bara hört bra saker om den så är själv väldigt nyfiken :)

  SvaraRadera