19 januari 2013

Lördagen

lordag

Idag när jag vaknade var det t.o.m -30 grader innan jag tog bilden. Burr säger jag bara. När vi kom hem från stan var det bara att tända brasan.


Jag svängde även in via biblioteket för att hämta en kursbok och lånade Cirkeln samtidigt, som jag nu har suttit och läst nästan hela dagen. Jag sitter och funderar och funderar vem det var som kom upp på taket när R "tvingades" hoppa ner. Måste ju ha varit någon hon kände? Om jag inte hade bestämt mig för att se på The Hunger Games i kväll (har inte hunnit se den fören nu) så skulle jag säkert sitta upp till småtimmarna och läsa Cirkeln. Det är verkligen en intressant och bra bok (de 198 sidorna jag läst hittills) fast det kanske inte direkt är så att man sitter som på nålar. Ser fram emot att läsa resten av boken :)

Nåja, nu ska jag stänga av här snart och mysa ner med en filt och se på Hunger Games, äntligen!

4 kommentarer:

 1. Oj, nästan minus 30 grader. Jag som brukar klaga på att det är svinkallt när det är -10 ute...

  SvaraRadera
 2. Haha, ja, det här var lite i kallaste laget, som tur är det inte såhär kallt varje dag här. Där kring -10 brukar vara det normala. Längtar tills det blir plusgrader och vår :)

  SvaraRadera
 3. Hihi visst måste man testa de nya direkt?! Den undre är fransk nougat, min favvis, den har funnits en stund - den övre var inte något att rekommendera tyckte jag, men prova :D

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Åh okej tack, måste ta och kolla om vi har dem i affärerna här. Den senaste jag smakat var en som hade vinter tema eller nåt :D

  SvaraRadera