7 januari 2013

The Chemical Garden omslag

En trilogi som jag planerat att köpa vid nästa Adlibris beställning är The Chemical Garden serien med Wither, Fever och Sever. Jag trodde aldrig att jag skulle bry mig om hur omslaget ser ut och att de matchar varandra, men när jag nu försökte bestämma mig så insåg jag att jag blivit sådan haha. Jag tänker alltid försöka köpa den billigaste versionen framför den dyrare, men då ska de också matcha på alla sätt - omslaget, höjden osv. Och så ska alla tre böckerna helst vara utkomna tills då jag beställer i februari-mars, så det blev att välja mellan de här två.

wither1

De här är utgivna från Simon & Schuster, inbundna. Jag bara älskar Withers omslag och det var kanske då jag bestämde mig för att den här måste jag läsa. Och bara ett plus i kanten att den fått bra recensioner. Fevers omslag är väl helt okej. Men omslaget för Sever gillar jag inte alls, usch för den gröna färgen.

 

wither2

De här är från Harper Voyager, häftade. De två första är ju ganska lika, men det tredje omslaget är SÅ mycket bättre än den med illgrön bakgrund. Tänk hur en bakgrundsfärg kan ändra så mycket? Så jag tror visst att det får bli de här.

2 kommentarer:

  1. Hihi, jag brukar inte tänka att omslagen ska matcha varandra men jag vill iallafall ha böckerna sorterade i kategori när böckerna sen står i hyllan.

    SvaraRadera
  2. Det gjorde inte jag heller innan jag tänkte att jag skulle börja köpa böcker som tillhör i en serie :) De böcker som jag har står lite huller om buller när det gäller kategorisidan hihi :)

    SvaraRadera