3 januari 2013

Studierna är igång

Nu börjar studierna komma igång på allvar efter 1½ veckas jullov. Igår när jag skummade igenom vad allt vi skulle göra och lära oss blev jag alldeles i panik över mängden, men nu efter en natt känns det bättre. En stor del av uppgifterna kommer vara intressanta att få göra, och en del av informationen vi lär oss är en viktig del av biblioteksjobbet och är bra att komma ihåg när man väl är där. Men det finns även de uppgifter som jag inte direkt orkar eller ser fram emot att göra. Och säkerligen finns det stunder som jag kommer att riva mig i håret medan jag gör uppgifterna, men bara att bita ihop och kämpa! Sådant är studielivet, eller hur?

Som peppande musik kommer jag nog att ha Taylor Swifts nya låt I knew you were trouble på repeat (såg nu att musikvideon kommit ut i december och albumet redan i oktober, men är man efter så är man :D Förstår inte hur jag kan ha missat hennes nya album dock..)
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vNoKguSdy4Y?rel=0]

Jag har även läst ut Den frusna trädgården av Kristin Hannah så ska försöka skriva en bokrecension på den senare.

2 kommentarer:

  1. Det borde vara tvärtom med årstiderna, kanske man skulle flyttat söder ut? Hihi :D Och ja, enig med dig, såå svårt att välja mellan de rosa men blå var nog ugglan favvis :D

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det skulle ju nog vara en bra idé det :D

    SvaraRadera