9 januari 2013

Nytt i hyllan: filmer och tv-serier

Till julklapp fick jag en DVD/Blu-ray spelare så det första jag gjorde på juldagen var att beställa hem lite filmer och tv-serier. Visste inte riktigt vad jag egentligen ville ha så plockade de här från rean på cdon.

filmer

Filmerna är Dark Shadows och Fire With Fire. Jag har sett dem nu och de var helt okej. Slutet på Dark Shadows var lite sådär eh, men en bra film var det. Rolig och lite udda på sina ställen.

Fire With Fire, ganska mycket action och brandmän ;) Gissa om jag skrek till när jag såg han som spelade Cole i Charmed/Förhäxad, han var min favoritgrabb därifrån haha. Men den var helt okej.

Sedan beställde jag även The Killing säsong 1. Jag tyckte handlingen lät spännande så jag får hoppas den är bra.

Och sist men inte minst - The Vampire Diaries säsong 1. Tv-serien har inte tidigare intresserat mig, men eftersom den var så billig tänkte jag att why not, vampyrer är ju alltid kul att se på. Jag har hittills sett 6 avsnitt och jag är helt fast! Jag vill bara se mer och mer, men försöker hålla mig och ser bara ett par avsnitt per gång eftersom jag inte vill att det ska ta slut. Visserligen finns det ju ännu upp till säsong 4 nu, men jag hoppas bara att det inte blir sådär segt när det hållit på i flera säsonger.

2 kommentarer:

  1. Dark Shadows slut var heeelkonstigt, haha. Håller med dig! Men hans hus var så himla coolt. Hade gärna bott där! :)

    SvaraRadera
  2. Haha ja, den var nog det. Som om de fått slänga ihop slutet lite snabbt. :) Ja, och alla de där gömställen som han hade. Skulle vara kul att utforska alla gömmor där :)

    SvaraRadera