29 april 2013

Bookhaul (7)

Jag hade egentligen inte tänkt köpa några fler böcker i april, men det blev nu som det blev. Alla böckerna köpte/beställde jag från Suomalainen kirjakauppa och fått hem dem förra veckan. Länkarna för dig vidare till bokens goodreads sida.

bookhaul7

Gräset är mörkare på andra sidan av Kaj Korkea-aho. Jag var ju på föreläsningen han höll i huvudbiblioteket för ett par veckor sedan, men hade inte hans bok så nästa dag köpte jag hans senaste bok (som jag iofs redan har läst, men jag gillade den väldigt mycket så den platsar bra i bokhyllan).

The Mortal Instruments: City of Bones, City of Ashes, City of Glass, City of Fallen Angels och City of Lost Souls av Cassandra Clare. Jag bestämde mig för att beställa hem den inbundna boxen då jag vill att den matchar i höjd med The Infernal Devices boxen jag har i hyllan. Först fick jag ett meddelande att boxen var slutsåld och att jag inte skulle få den, men efter ett par dagar så fick jag den ändå. Jag blev rätt så glad då. Ser fram emot att påbörja denna serie :D

Walking Disaster av Jamie McGuire. Jag köpte hem Beautiful Disaster för ett tag sedan, men har inte läst den än. Jag hade egentligen inte tänkt köpa fortsättningen, men när jag var på väg att hämta TMI boxen så råkade jag se att Walking Disaster fanns på hyllan i bokhandeln och jag tänkte, why not? Matchande omslag och så kan det ju ändå vara intressant att läsa från Travis sida. Lite av ett impulsköp, men så är det ibland.

Jarrusukka av Jari Tervo. Till äran av Boken och rosens dag fick man nämnda boken med på köpet om man köpte en bok för minst 10€. Då jag köpte Walking Disaster så fick jag den. Vet inte alls vad den handlar om eller någonting.

tmi1 tmi2

walkingdisaster3

 

6 kommentarer:

 1. Så fint och lyxigt med de inbundna TMI-böckerna! Själv är mina i pocket och dessutom av olika storlekar :s Inte vidare snyggt i hyllan tyvärr.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag tvekade i början om jag bara skulle köpa dem i pocket då det är billigare, men är glad nu då det ser så fint ut i hyllan :D Gillar att TMI och TID har samma stil på omslaget..eller materialet..det är sådär..glansigt och fint.

  SvaraRadera
 3. Mortal instrument vill jag också testa på! :)

  SvaraRadera
 4. Ta och gör det :) Jag ser verkligen fram emot att börja läsa serien.

  SvaraRadera
 5. Jag skulle gärna läsa Kaj Korkea-Aho, har hört mycket gott om honom.

  SvaraRadera
 6. Ja, det ska du ta och göra :)

  SvaraRadera