18 maj 2013

Bokbloggsjerka 17 – 20 maj

jerka11 Dags för helgens bokbloggsjerka och denna helg undrar Annika:

Vilka böcker har du klickat hem under den senaste veckan? Om du mot all förmodan inte har gjort det finns det säkert böcker som du skulle kunna tänka dig att klicka hem redan i dag?

Förutom ett recensionsexemplar från Modernista - Onda flickor av Alex Marwood som jag fick för ett par dagar sedan så klickade jag även hem några böcker under veckan. The Shining Girls av Lauren Beukes, The Breakaway av Michelle D. Argyle och Lika delar liv och luft av Sara Jungersten, men dem har jag inte fått ännu.

Jag försöker hålla ett minimum med att klicka/köpa hem böcker då jag har alldeles för många olästa böcker i hyllan, men då och då lyckas några böcker hitta sig hit fastän jag inte borde. Lite svårt att låta bli när det finns så många bra böcker man vill läsa. Men som tur så har biblioteket en stor del av böckerna så precis alla böcker jag vill läsa behöver jag inte köpa. Det är väl mest bara de som biblioteket inte har eller de som jag vill ha i bokhyllan.

16 kommentarer:

 1. Vi måste komma ihåg att använda våra bibliotek, så att de få vara kvar.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig, det är jätte svårt att låta bli när det finns sååå många böcker man vill läsa :)

  SvaraRadera
 3. Jag lånar mycket e-böcker på bibblan också, då kan man klicka hem med gott samvete!

  SvaraRadera
 4. Ja, verkligen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan biblioteket då jag inte vill köpa alla böcker som jag vill läsa.

  SvaraRadera
 5. Onda flickor verkar väldigt bra så den kommer säkert köpas eller lånas någon gång.

  SvaraRadera
 6. Skulle vara bra om man kunde stänga och sätta på en knapp när man får köpa böcker. Då skulle man inte behöva fundera om man ska eller får köpa, eller inte :)

  SvaraRadera
 7. Vi har inte e-böcker på vårat bibliotek (vilket jag tycker är synd), men den skulle nog ha kommit i god användning i så fall :)

  SvaraRadera
 8. Jag ser väldigt mycket fram emot att läsa den så jag hoppas den inte gör mig besviken.

  SvaraRadera
 9. Bibliotek är verkligen bra! :)

  SvaraRadera
 10. Onda flickor finns ganska högt upp i min läslista och det betyder att den förmodligen blir läst i år :)

  SvaraRadera
 11. Det är så jobbigt när man råkar klicka hem massa böcker att man blir glad och sen när paketet kommer så blir man ännu gladare och nej det finns inget jobbigt med att de olästa böckerna snart svämmar över... Att surfa runt bland boksidor är ungefär som att gå in på systemet och ha alkoholproblem...det är så svårt att inte köpa någonting ;)

  SvaraRadera
 12. Haha, väldigt bra sagt! Lite så det är ;)

  SvaraRadera
 13. Jag ska försöka läsa den snart, men får se hur det går när man har så många böcker som står och väntar på sin tur :)

  SvaraRadera
 14. Ja, det är de verkligen :)

  SvaraRadera
 15. Hur många olästa som än ligger, som jag verkligen är ivrig efter, så lyckas jag också alltid få hem någon mer :p Verkar vara vanligt förekommande!

  SvaraRadera
 16. Ja, verkligen :) Önskar ibland man kunde programmera så att man inte får köpa böcker om man inte har ett visst antal olästa böcker (typ 5 eller nåt) :p

  SvaraRadera