21 maj 2013

Nytt i bokhyllan (9)

Nu har jag fått alla böcker, som jag hoppas är de sista böckerna jag köper tills hösten börjar, . Önskar jag kunde börja läsa dem alla nu på en gång, ser verkligen fram emot att läsa dessa fyra böcker. Min katt skulle tvunget vara med på ett hörn vid de nedersta två bilderna :)

bookhaul9

20130521_140428

Onda flickor av Alex Marwood (goodreads) //
Ett recensionsexemplar från Modernista. Tack så mycket! Jag har förväntningar på den här så jag hoppas den inte gör mig besviken.

Lika delar liv och luft av Sara Jungersten (goodreads) //
Boken finns på biblioteket, men jag kände att det här var en bok som jag helst vill ha hemma i bokhyllan. Verkar tillhöra kategorin feel-good som jag gillar så mycket.

20130521_140317

The Shining Girls av Lauren Beukes (goodreads) //
Det var egentligen Joseph Morgan (som spelar Klaus/Niklaus i The Vampire Diaries) som rekommenderade boken på twitter. Så jag tänkte, why not. Tycker den låter rätt så spännande med en flicka som inte dör och en mördare som inte borde existera.

The Breakaway av Michelle D. Argyle (goodreads) //
Jag har velat läsa Michelle D. Argyles böcker The Breakaway och Pieces en längre tid efter att jag läst Fångad tidigare i år, men nu äntligen så beställde jag hem The Breakaway. Jag har höga förväntningar på den när det gäller handlingen.

1 kommentar:

  1. SV: Tack för tipset. Skall notera "Glöm inte att låsa"

    SvaraRadera