2 maj 2013

Temaläsning: Maj - första boken i en serie

Äntligen sätter jag igång med temaläsning då det dels kan vara roligt att ha en liten utmaning och samtidigt få mina egna böcker lästa eftersom jag ofta lånar böcker från biblioteket och de blir i det fallet prioriterade. Varje månad kommer jag att läsa minst fyra böcker som ingår i temat och om jag hinner med fler så läser jag de som jag hinner läsa. I slutet på månaden kommer jag att göra en sammanfattning på böckerna och välja boken som jag gillade bäst.

I maj tänkte jag att jag skulle läsa första boken i en serie av de böcker som jag har här hemma i bokhyllan. Eftersom jag har så många böcker som är "första boken" så hade jag väldigt svårt att välja fyra böcker. Istället kommer jag att dra en lott varefter att jag läst klart en bok. Tänkte det kunde vara lite roligare att inte i förväg veta vilka böcker jag kommer att läsa.

Första boken är redan lottad och finns listad efter bilden (de tre övriga böckerna kommer att komma upp varefter jag drar lotten). Okej, då kör vi!

Böckerna som ingår i månadens tema är:

majtema
(endast extra boken+första boken i Soul Screamers volume 1 kommer att läsas)
1. The Body Finder
2. Legend
3. My Soul to Take
4.

4 kommentarer:

 1. Åh vad många bra och intressanta böcker! Femtio nyanser och City of Bones har jag läst och gillat! The Iron King och The Selection har jag hemma olästa. Resten på din lista vill jag ha efter att ha sett din bild ;) hehe

  SvaraRadera
 2. Bra att man kan komma med boktips ;) Jag glömde faktiskt nästan bort att jag hade Fifty shades böckerna hemma innan jag gick igenom bokhyllan efter "första boken i en serie". Jag är ganska nyfiken på den hehe.

  SvaraRadera
 3. Jag köpte Beautiful Disaster som e-bok :-) Ska läsa den snart förhoppningsvis!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du gillar den :) Längtar så att få börja läsa den bara jag har lite mer tid.

  SvaraRadera